Spodnji Račji dol
-
- Site Admin
Spodnji Račji dol
(Prenos iz arhiva)
-
Naj se še jaz predstavim. Rojena sem pred več kakor štirimi desetletji. Izučila sem se za šiviljo in kakšno desetletje delala v tekstilni industriji. Po rojstvu druge hčere sem ostala doma kot gospodinja. Kasneje je prišel še sin. Odraščala sem na manjši kmetiji, kjer se je delalo vse "na roke". Vedno sem imela rada živali in rastline. To ljubezen vsaj do živali sem prenesla tudi na otroke. Dva od njih sta vegetarijanca po svoji volji. Ko so otroci odraščali so si želeli različne živali. Nekaj želja se jim je uresničilo seveda z mojo pomočjo. Tako so začele prihajati ena za drugo. Imam veliko hobijev, ki se spreminjajo kakor moje razpoloženje.
Naj vam predtavim naše ljubljenčke. Najprej tiste za katere skrbim občasno, ko so njihovi lastniki -moji otroci na dopustu:
Činčilja družina:
Cofko, Bučka in hčerka Lili
Papagaj Izi:
V moji popolni oskrbi:
Samojedka (7let)
Mačkon Muri (15 let)
Najdenka Mačka Tačka:
Za rojstni dan so mi otroci podarili Pujso Pepo, ki je tehtala manj kakor kilogram:
Želvi
Kunec Miki
Se nadaljuje........_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!Nazadnje urejal/a Marinka 20 Avg 2013 21:53; skupaj popravljeno 1 krat
Naj vam predtavim naše ljubljenčke. Najprej tiste za katere skrbim občasno, ko so njihovi lastniki -moji otroci na dopustu:
Činčilja družina:
Cofko, Bučka in hčerka Lili
Papagaj Izi:
V moji popolni oskrbi:
Samojedka (7let)
Mačkon Muri (15 let)
Najdenka Mačka Tačka:
Za rojstni dan so mi otroci podarili Pujso Pepo, ki je tehtala manj kakor kilogram:
Želvi
Kunec Miki
Se nadaljuje........_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!Nazadnje urejal/a Marinka 20 Avg 2013 21:53; skupaj popravljeno 1 krat
-
Holala,ti imaš pa skoraj cel ZOO
Mi je pa pujsa Pepa jako všeč.
Nekaj podobnega srečam zjutraj na enem vrtu ko grem s kolesom ,res luštna živalca,čeprav je tista že kar precej velika in takooo debela da se komaj premika
In mačkon ima 15 let!!!!
Uf,to pa so lepa leta
Tudi jaz komaj čakam nadaljevanje _________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Mi je pa pujsa Pepa jako všeč.
Nekaj podobnega srečam zjutraj na enem vrtu ko grem s kolesom ,res luštna živalca,čeprav je tista že kar precej velika in takooo debela da se komaj premika
In mačkon ima 15 let!!!!
Uf,to pa so lepa leta
Tudi jaz komaj čakam nadaljevanje _________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
-
Tako je in lep pozdravček! lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home
-
Marinka, činčile imaš, kako ti zavidam. Jaz sem imela samčka 7 let, je bil tako ljubosumen, ko je fant prišel na obisk, vedno ga je z zobki ščipal za prste na nogah, potem mi je pa poginil. Sem nora na glodavce, ampak trenutno v stanovanju žal nimam prostora, kar v eno majhno kletko jih pa tudi ne morem dat. Lepo je pri vas, če imate še kakšno posteljo, pridem kar jutri s kovčkom
Tako pujsko imamo tudi pri nas, pa te moram opozorit, da bo kmalu tehtala presneto več kot kilogram. Naša je šla včasih še zraven na sprehod z mano in psom, zdaj ko je tako velika žal to ne gre več. Pujsi so namreč zelo pametni in zato tudi trmasti bolj kot psi, in ko želi masa 50 kg iti po svoje in ne tam kjer želiš ti, jo je težko prepričat v nasprotno. Je pa 'fejst' punca, rada poklepeta vsakič, ko gre kdo mimo
Tako pujsko imamo tudi pri nas, pa te moram opozorit, da bo kmalu tehtala presneto več kot kilogram. Naša je šla včasih še zraven na sprehod z mano in psom, zdaj ko je tako velika žal to ne gre več. Pujsi so namreč zelo pametni in zato tudi trmasti bolj kot psi, in ko želi masa 50 kg iti po svoje in ne tam kjer želiš ti, jo je težko prepričat v nasprotno. Je pa 'fejst' punca, rada poklepeta vsakič, ko gre kdo mimo
-
Moja prva pujsa je tudi zrasla v velikanko. Ta je že druga, ki je po osmih letih nadomestila Mišo.
Ko sem jo dobila ni kazalo, da bo preživela, ker so jo bratci in sestrice odrivali. Pri meni se pa dobro počuti. Ko je bila majhna je bila rada na rokah včasih je zapala v naročju. Sedaj pa se niti dvigniti ne pusti več. Če jo hočeš dvigniti se dere, kot bi jo odirali zato ne poskušam več. Mislim, da ima 10kg._________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Ko sem jo dobila ni kazalo, da bo preživela, ker so jo bratci in sestrice odrivali. Pri meni se pa dobro počuti. Ko je bila majhna je bila rada na rokah včasih je zapala v naročju. Sedaj pa se niti dvigniti ne pusti več. Če jo hočeš dvigniti se dere, kot bi jo odirali zato ne poskušam več. Mislim, da ima 10kg._________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!