Breskve
-
- Site Admin
Breskve
(Prenos iz arhiva)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Zdi se mi zelo zanimivo, tako za kmeta, kot potrošnike.
Optimist je napisal/a: |
Zivjo, nevem kam naj prilepim se mi pa zdii odlicna ideja..... http://www.dobradela.si/zelja/zelim-pomagati-kmetiji-blizu-ajdovscine-z-vami-jesti-socne-zrele-breskve-po-1-fruktal-jim-baje lp |
-
-
- Kraj: Rimske Toplice
originalnilist je napisal/a: |
Je Boscarola tisti ki ima Pipistrel?Uzgaja breskve?Ali se breskve kupavajo pri kom drugem?Se da na zs dobit naslov,jaz bi šla osebno v nabavo. |
Glej, pobudnilk akcije je objavil svoj telefon, pokliči ga, še prej pa v lokalnem okolju malo pobaraj, če bi še kdo vzel breskve, se ti bo pot bolj splačala, pa še dobro delo bo anrejeno.
Tukaj je: 040 177 777 - BORUT On je očitno iz Ljubljane, pa sodeluje z Boscarolom (ki je, kolikor jaz razumem stvar, tukaj le toliko, da gre ta Borut poslovno k njemu).
Sama na našem koncu kupim breskve v nasadu po enaki ceni, meni se zdi zelo ugodna, pa tudi sama poskrbim, da jih vzamem še za koga, tako sta obe strani zadovoljni, eni, ker dobijo dobre breskve po dobri ceni, drugi, ker jih po dobri ceni prodajo. Letos je sploh hudo, tam, lkjer kupim breskve, jih že skoraj 3 teden zalivajo, še sreča, da imajo vodo. A tudi delo in nafta stanejo.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-