SONČNICE ZA PTIČKE 2018

Odgovori
Dobra misel

Odgovor Napisal/-a Dobra misel »

MijaLan, jaz bi vzela drugo polovičko, torej 10 kg.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Zabeleženo.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Naročam 3x20kg, prosim._________________naredimo svet lepši
lilija

Odgovor Napisal/-a lilija »

Za sončnice se prijavim tudi jaz.Prosim za 1 vrečo-20kg in hvala organizatorjem._________________Lep dan in uspešno delo.
DavidJ

Odgovor Napisal/-a DavidJ »

Tudi jaz bi dve vreči 2 x 20kg. Hvala za organizacijo.
Najbolje da denar nakažem kar prej, ker nas je že kar nekaj.
Kam nakazati /prinesti?
metuljc

DavidJ je napisal/a:
Tudi jaz bi dve vreči 2 x 20kg. Hvala za organizacijo.
Najbolje da denar nakažem kar prej, ker nas je že kar nekaj.
Kam nakazati /prinesti?

Za denar se bomo zmenili, vsekakor bi raje, da mi ga osebno predate, če bo le izvedljivo, ker nakazovanje na račun lahko prinese kak nepotreben pogled koga.
Vsekakor nekje teden dni pred nabavo bo dovolj. Bom objavila oz. poslala podatke po zs. Tisti, ki nimate napisano v profilu, od kod ste, pa to le dopišite, je dosti lažje potem izpeljati logistične manevre.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Jaz bi en žakelj prosim._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Tudi jaz bi eno vrečo sončnic!_________________Narava vse povrne!
metuljc

POMEMBNO OBVESTILO

NA ZS IMATE NAPAČNO ŠTEVILO TRR. ZAČETI SE MORA Z SI 56 (IN NE si 00, KOT JE ZAPiSANO, OSTALO JE OK. Tako je OK, sem pravkar plačala prek spletne banke.

Takole bo šlo: Naročila (ob plačilu isti dan) sprejemamo do vključno četrtka, 29. novembra.

Vsem, ki ste že naročili sončnice (in tistim, ki jih še boste) bom na ZS poslala podatke za neposredno plačilo kmetu na TRR, skupaj s še nekaterimi informacijami, za katere ni smiselno, da jih pišem tukaj.

Furman bo šel med vikendom po sončnice, v torek popoldan jih bo dostavil na Gartlc srečanje v Šiško, na Kavadarsko 8, tam bo nekje na parkirišču prevzem. Ker gre za veliko količino, se bomo zmenili tako, da se bomo zbrali v K8, kavarnici, potem pa šli po skupinah na prevzem. Ker so vse vreče po 20 kg, ne bo težav s tem, katere so za koga.

Vremenska napoved za vikend in torek je kar ugodna, ni napovedane zmrzali in padavin, sploh ne snega.

Toliko zaenkrat, morda še kaj dodam.
Nazadnje urejal/a metuljc 27 Nov 2018 21:11; skupaj popravljeno 4 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Plačano.

Še danes in jutri imate čas za naročilo (in plačilo).

Pohitite, tako ugodne cene ne boste dobili nikjer drugje. Metuljc: hvala za idejo in organizacijo.

Glede količine: 20 kg za eno zimo ni nič preveč, če le imate dovolj zimskih obiskovalcev. Lani sem jih vzela le 10 kg, prepričana, da jih imam več kot dovolj, potem sem jih pa proti pomladi v marketu nadaljnjih 10 kg dokupovala po ceni od 1 pa do 1,5 € Rolling Eyes .
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”