Voščilo
-
Lep pozdrav
Božič je mimo, Štefanovo je tu.
Računalnik je nekaj dni počival. Ukvarjala sem se z veliko prijetnih opravil. Nekaj jih je bilo bolj potrebnih, kot prijetnih...Danes sem sama...uživam svoj mir...
Jutri me obišče še nova gruča meni ljubih ljudi...
In kmalu bodo novi praznični dnevi. Se veselim...
Tudi vsem čudovitim članom Gartlca, vsem sorodnikom in prijateljem želim
VESELJE, MIR, MILOSTI NA NAŠIH POTEH, ZADOVOLJSTVO, OBILO BLAGOSLOVOV IN NAJPOMEMBNEJŠE ZDRAVJE.
Lepo bodimo, Mil
Božič je mimo, Štefanovo je tu.
Računalnik je nekaj dni počival. Ukvarjala sem se z veliko prijetnih opravil. Nekaj jih je bilo bolj potrebnih, kot prijetnih...Danes sem sama...uživam svoj mir...
Jutri me obišče še nova gruča meni ljubih ljudi...
In kmalu bodo novi praznični dnevi. Se veselim...
Tudi vsem čudovitim članom Gartlca, vsem sorodnikom in prijateljem želim
VESELJE, MIR, MILOSTI NA NAŠIH POTEH, ZADOVOLJSTVO, OBILO BLAGOSLOVOV IN NAJPOMEMBNEJŠE ZDRAVJE.
Lepo bodimo, Mil
-
-
Božič je mimo, prepozna sem za voščilo. Rada pa bi se pa zahvalila Elstaru za napisano. Se globoko strinjam. Žal je dandanes veliko tega prezrto in nam predstavljajo te lepe praznike kot nakupovanje daril, druženje, obilna slovesna večerja...Saj je tudi vse to, a za tiste, ki verujemo v Jezusa kot Božjega sina in Odrešenika, je veliko več.
V novem letu želim vsem zdravja, miru in veselja z rastlinami._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
V novem letu želim vsem zdravja, miru in veselja z rastlinami._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)