Hvala vsem za vsa prijetna presenečenja, od sladkih dobrot do semenskega materiala, vrečk in kuvert. In hvala metuljc, da bo do naslednje kavice prevzela skrbništvo nad škatlo s semeni.
Res je bilo prijetno spet poklepetati. Za veselo presenečenje je poskrbel TP, ki se je po menda nekaj letih končno spet udeležil srečanja. Od Mil pa smo dobili prelepe sladke smrečice:
Tudi jaz sem doma. Vaje zbora so bile danes zame kar nekam težke...sem lani nekajkrat manjkala...in....in... Naša druženja pa so vedno super, pogovori o semenih, rastlinah, plodovih, vremenu...komaj čakamo pomlad, pa še zima ni pokazala vseh svojih čarov...
Srečno pripeljala domov v Kranj, ne le v temi, ampak še v megli vso pot. Sem se trdno držala voznikov pred sabo vse od Šentvida in upala, da ne bodo vsi zapustili glavne ceste v Medvodah ali za Škofjo Loko. Res me je eden "vodil" do Kranja in je kar šlo. A kaj sem delala tako pozno v Ljubljani? Ja, pri vseh zgoraj opisanih prijetnostih je bila ura skoraj deset, ko sem prvič pogledala na uro, pa nas je bilo še kar precej. Potem je bilo pač treba še pomesti pa se pozanimati, kakšna je juha iz stare ovce pa kako se organizira družina s petimi predšolskimi fantiči (oz. je eden celo že prvček) ... pa je bila ura deset preč. Krasno druženje, dobro smo začeli leto na našem Gartlcu v živo! _________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje