SREČANJE ob kavici - torek, 8. januar (prosinec) 2019

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tiana je napisal/a:
Mil in Plamenka, jih bom razdelila vsaki pol, če se nihče drug ne javi. Jih je kar nekaj tokrat se nabralo.

Upam, da jih nimaš 5. (tokrat se vzdržim, ob naslednji priliki pa se priporočam za kakšnega tudi jaz)
brane

Odgovor Napisal/-a brane »

Pridem, prinesem tudi semena za v škatlo.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Zal naju ne bo. Visja si - bolezen je kriva. Lepo vas pozdravljam in pogresala vas bom._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Že doma, spet je bilo prijetno in živahno.

Hvala vsem za vsa prijetna presenečenja, od sladkih dobrot do semenskega materiala, vrečk in kuvert. In hvala metuljc, da bo do naslednje kavice prevzela skrbništvo nad škatlo s semeni.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Res je bilo prijetno spet poklepetati. Za veselo presenečenje je poskrbel TP, ki se je po menda nekaj letih končno spet udeležil srečanja. Wink Od Mil pa smo dobili prelepe sladke smrečice:

Tudi gartlc koledarčki so lepi. Wink
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Tudi jaz sem doma. Vaje zbora so bile danes zame kar nekam težke...sem lani nekajkrat manjkala...in....in...
Naša druženja pa so vedno super, pogovori o semenih, rastlinah, plodovih, vremenu...komaj čakamo pomlad, pa še zima ni pokazala vseh svojih čarov...

Hvala

Lepo bodimo, Mil
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Vsem hvala za druženje, Mil tebi pa hvala za prekrasne smrečice.....
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Že Cool Shocked Cool Very Happy doma, spet je bilo prijetno in živahno.
Sicer pa, potrjujem, kar so napisale predhodnice. In dodajam, da je prvič prišel tudi DavidJ.

No, pa saj mesec dni hitro mine (14 dni pa še prej) in se spet vidimo.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Srečno pripeljala domov v Kranj, ne le v temi, ampak še v megli vso pot. Sem se trdno držala voznikov pred sabo vse od Šentvida in upala, da ne bodo vsi zapustili glavne ceste v Medvodah ali za Škofjo Loko. Res me je eden "vodil" do Kranja in je kar šlo.
A kaj sem delala tako pozno v Ljubljani? Ja, pri vseh zgoraj opisanih prijetnostih je bila ura skoraj deset, ko sem prvič pogledala na uro, pa nas je bilo še kar precej. Potem je bilo pač treba še pomesti pa se pozanimati, kakšna je juha iz stare ovce pa kako se organizira družina s petimi predšolskimi fantiči (oz. je eden celo že prvček) ... pa je bila ura deset preč. Krasno druženje, dobro smo začeli leto na našem Gartlcu v živo! juhej juhej_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Super je bilo in hvala vsem ;)
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”