Ah, ja. Polno takih in podobnih zadev dobim v e-predal. Neprebrane letijo v koš. Kot prvo jim ne verjamem. Kot drugo: bo kaj pomagalo, če vem zanje? Bo moje in življenje drugih zato kaj boljše? Če je odgovor na oboje NE, ni vredno mojega časa.
Mimogrede: tale fotografija je tako grdo raztegnila stran, da je postala povsem nepregledna.
Ah, ja. Polno takih in podobnih zadev dobim v e-predal. Neprebrane letijo v koš. Kot prvo jim ne verjamem. Kot drugo: bo kaj pomagalo, če vem zanje? Bo moje in življenje drugih zato kaj boljše? Če je odgovor na oboje je NE, ni vredno mojega časa. .
seveda pomaga širiš obzorja znanega ,in tudi vidiš kako deluje trenutni sistem ! tudi življenje bo lahko boljše že zaradi tega ,ker veš da obstaja veliko več,kot na nam je trenutno na razpolago oz je "možno".
Orgonski žarki, perpetum mobile, hladna fuzija, leteči krožniki na antigravitacijski pogon, se mi je zdelo, da bo nekaj takšnega. Sedaj samo še čakam, da na Antarktiki odkopljejo Stargate izpod ledu in se odselim v drugo galaksijo...
seveda pomaga širiš obzorja znanega ,in tudi vidiš kako deluje trenutni sistem ! [b] tudi življenje bo lahko boljše že zaradi tega ,ker veš da obstaja veliko več,kot na nam je trenutno na razpolago oz je "možno[/b]".
Tega pa ne razumem . Da imamo lahko boljše življenje, če vemo, da nas okoli prinašajo???? Očitno dojemam življenje in odnose čisto drugače.
A veš, kaj je poanta svetopisemskega izgona iz raja? Ravno to, da sta Adam in Eva jedla iz drevesa spoznanja.
Gledala... Še vedno mislim, da je edini način za rešitev problema neuporaba embalaže za enkratno uporabo. Večkrat sem rekla, da bi bilo smiselno uvesti nazaj stekleno embalažo. A so me sogovorci vedno zavrmili, češ, da se ne izplača, ker je pranje steklovine dražje od izdelave plastike. No, ob ogledu oddaje pa me noben več ne bo prepričal, da je zbiranje, pranje in ponovna uporaba stekla dražja od vseh teh kolobocij, ki jih imamo s palstično embalažo.
Pa še nekaj bi morali ozavestiti: embalaža bi morala ponovno postati le embalaža, ki služi izključno za shranjevanje/trasport nečesa in ne za reklamiranje podjetja in povečevanje všečnosti izdelka, kar je danes glavni namen embalaže. Zato se razni ovoji, svetleči papirčki,....množijo preko vsake razumne meje. Pri izdelku bi morala biti vsebina tista, ki pritegne kupca in ne njegov videz ali cena..._________________naredimo svet lepši