KLEPET OB KAVICI, 5. februar (svečan), v K8 v Šiški
-
Mil sevda. ker nimam nobenih semen bom prinesla nekaj knjig o rastlinah, kuhariji in ročnih spretnosti z upanjem, da bo komu prav prišlo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Kraj: Domžale
-
Tudi midva ze srecno doma. Prijetno je bilo tako, da sem ostala vsaj uro dlje kot je bilo planirano, pa še mi zdi da je prehitro minilo. Sem kar nekaj sem prinesla in upam na topel vikend, da jih bom lahko dala v zemljo v rastlinjak. Hvala vse za klepet, semena in za vae istalo._________________CARPE DIEM
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Sicer sem med prvimi odšla, a ne direktno domov in se šele zdaj oglašam.
Prav prijetna urica je bila. Oddala sem vse, kar sem prinesla, dobila vse, za kar sem se zmenila pa še za povrh, srečala nove člane (celo ena iz Kranja ) in se razveselila starih, posebej "povratnikov", čaj so preveč podražili, so se ga pa končno naučili servirati ... skratka, lepo je bilo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Prav prijetna urica je bila. Oddala sem vse, kar sem prinesla, dobila vse, za kar sem se zmenila pa še za povrh, srečala nove člane (celo ena iz Kranja ) in se razveselila starih, posebej "povratnikov", čaj so preveč podražili, so se ga pa končno naučili servirati ... skratka, lepo je bilo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Rimske Toplice
Ta čaj je imel že prej enako ceno, lpmami, veš. Ja, je pa bil OK postrežen, se strinjam.
Prav živahno je bilo, no, na koncu bolj komorno, ko smo se usuli do zadnjih dveh.
Hvala vsem za vse, vidim, da tudi Gartlc škatla pride prav, malo dela spet in bo za naslednje srečanje pripravljena, dopolnjena s številnimi semeni. Vsem hvala.
Posebej sem bila vesela dveh novih obrazov, Fizalis (ki pravi, da pridno bere naš forum že dolgo časa, a ne objavlja) in Kresnice (hvala za pecivo).
Res si ne predstavlajm, kako bi bilo, če bi se ne družili več. Nazadnje urejal/a metuljc 06 Feb 2019 14:46; skupaj popravljeno 1 krat
Prav živahno je bilo, no, na koncu bolj komorno, ko smo se usuli do zadnjih dveh.
Hvala vsem za vse, vidim, da tudi Gartlc škatla pride prav, malo dela spet in bo za naslednje srečanje pripravljena, dopolnjena s številnimi semeni. Vsem hvala.
Posebej sem bila vesela dveh novih obrazov, Fizalis (ki pravi, da pridno bere naš forum že dolgo časa, a ne objavlja) in Kresnice (hvala za pecivo).
Res si ne predstavlajm, kako bi bilo, če bi se ne družili več. Nazadnje urejal/a metuljc 06 Feb 2019 14:46; skupaj popravljeno 1 krat