KLEPET OB KAVICI, 5. februar (svečan), v K8 v Šiški

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Mil sevda. ker nimam nobenih semen bom prinesla nekaj knjig o rastlinah, kuhariji in ročnih spretnosti z upanjem, da bo komu prav prišlo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Tiste o ročnih spretnostih me najbolj zanimajo. Bi si sposodila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

DavidJ je napisal/a:
Jaz ne morem, ker sem prvi dan po bolezni prišel v službo in ne bi rad kakega okužil. Embarassed

Embarassed Embarassed Embarassed A kolegi v službi so pa lahko bili deležni virusov/bakterij?
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

lpmami, nič si ne boš sposojala, kar vzela jih boš enako kot ostali. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc

Lahko pa kakšne knjige damo v Novinkino bazo in si jih sposojamo od tam (če se Novinka strinja).
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ta "pridni" Embarassed smo že doma.
Bilo je pomladansko živahno, želje po sejanju in sajenju se je dalo kar otipati, še posebej smo bili veseli novih obrazov in tistih dolgoletnih članov, ki jih bolj redko vidimo.

Hvala vsem za družbo, semena in sladke dobrote.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

muha je napisal/a:
Ta "pridni" Embarassed smo že doma.

Pa najbolj lačni tudi !
Pač, tamladi rabimo še večerjo ! Wink

Uf, kako je danes spet minil čas: ne 1, 2, 3 ... ampak 1, 20, 300 ...
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Tudi midva ze srecno doma. Prijetno je bilo tako, da sem ostala vsaj uro dlje kot je bilo planirano, pa še mi zdi da je prehitro minilo. Sem kar nekaj sem prinesla in upam na topel vikend, da jih bom lahko dala v zemljo v rastlinjak. Hvala vse za klepet, semena in za vae istalo._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Sicer sem med prvimi odšla, a ne direktno domov in se šele zdaj oglašam.
Prav prijetna urica je bila. Oddala sem vse, kar sem prinesla, dobila vse, za kar sem se zmenila pa še za povrh, srečala nove člane (celo ena iz Kranja Laughing ) in se razveselila starih, posebej "povratnikov", čaj so preveč podražili, so se ga pa končno naučili servirati ... skratka, lepo je bilo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
metuljc

Ta čaj je imel že prej enako ceno, lpmami, veš. Ja, je pa bil OK postrežen, se strinjam.
Prav živahno je bilo, no, na koncu bolj komorno, ko smo se usuli do zadnjih dveh.
Hvala vsem za vse, vidim, da tudi Gartlc škatla pride prav, malo dela spet in bo za naslednje srečanje pripravljena, dopolnjena s številnimi semeni. Vsem hvala.
Posebej sem bila vesela dveh novih obrazov, Fizalis (ki pravi, da pridno bere naš forum že dolgo časa, a ne objavlja) in Kresnice (hvala za pecivo).
Res si ne predstavlajm, kako bi bilo, če bi se ne družili več. Embarassed
Nazadnje urejal/a metuljc 06 Feb 2019 14:46; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”