KLEPET OB KAVICI, 5. februar (svečan), v K8 v Šiški
-
bilo mi je zelo prijetno. šele sedaj se zavedam kaj mi pomenijo ta srečanja in kako je lepo biti v družbi prijaznih, srčnih ljudi. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Meni je pri srcu še zdaj toplo, tako je bilo včeraj prijetno. Vsa kuhinja mi diši po žablju, s katerim ste me dobesedno zasuli. Iz srca hvala. No, tudi za kamilice, pa timijan in seveda semena. Pet paradižnikovih korenjačkov je že našlo prostor na nabolj sončem delu okna. Plamenka, upam, da jim bo vsaj približno tako lepo kot pri tebi. Hvala!
Voda, tebi pa iz srca hvala za tvoje zgodbe - sem se nasmejala, kot že dolgo ne..._________________naredimo svet lepši
Voda, tebi pa iz srca hvala za tvoje zgodbe - sem se nasmejala, kot že dolgo ne..._________________naredimo svet lepši
-
Voda, hvala za podarjeni knjigi, bomo kaj dobrega skuhali po receptih. Vedno se najde kaj takega, kar še nismo poskusili,
Kresnici hvala za pecivo,
vsem drugim pa za prijetno družbo, pogovor, čas pa je, kot vedno, prehitro minil in druge obveznosti so klicale naproti.
Do prihodnjič.
Kresnici hvala za pecivo,
vsem drugim pa za prijetno družbo, pogovor, čas pa je, kot vedno, prehitro minil in druge obveznosti so klicale naproti.
Do prihodnjič.
Treba je it v naravo.
borutl
borutl
-
Tudi meni je bilo prijetno , posebno sem se razveselila Vode, pa dveh novih članic. Kresnička hvala za pecivo, Tajani hvala za lepo zapakirana semena, BRB za fižolčke in vsem, ki urejate semensko banko. Pa seveda Muhi in Metuljcu, ki nas povezujejo in nas spomnijo na datum srečanja.
MIL, upam, in želim, da kmalu ozdraviš in se naslednjič vidimo.
Imejmo se lepo
Vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
MIL, upam, in želim, da kmalu ozdraviš in se naslednjič vidimo.
Imejmo se lepo
Vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
-
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
- Kraj: Domžale