KLEPET OB KAVICI, 5. februar (svečan), v K8 v Šiški

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

bilo mi je zelo prijetno. šele sedaj se zavedam kaj mi pomenijo ta srečanja in kako je lepo biti v družbi prijaznih, srčnih ljudi. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Meni je pri srcu še zdaj toplo, tako je bilo včeraj prijetno. Vsa kuhinja mi diši po žablju, s katerim ste me dobesedno zasuli. Iz srca hvala. No, tudi za kamilice, pa timijan in seveda semena. Pet paradižnikovih korenjačkov je že našlo prostor na nabolj sončem delu okna. Plamenka, upam, da jim bo vsaj približno tako lepo kot pri tebi. Hvala!

Voda, tebi pa iz srca hvala za tvoje zgodbe - sem se nasmejala, kot že dolgo ne..._________________naredimo svet lepši
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Voda, hvala za podarjeni knjigi, bomo kaj dobrega skuhali po receptih. Vedno se najde kaj takega, kar še nismo poskusili,
Kresnici hvala za pecivo,
vsem drugim pa za prijetno družbo, pogovor, čas pa je, kot vedno, prehitro minil in druge obveznosti so klicale naproti.
Do prihodnjič.
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Hvala vsem za prijetno družbo in klepet! Žal se mi je mudilo. Brbr, sadikce se bodo pri tebi sigurno dobro počutile. Wink Hvala za vse, kar ste mi podarili! Wink
vrtin2

Odgovor Napisal/-a vrtin2 »

Tudi meni je bilo prijetno , posebno sem se razveselila Vode, pa dveh novih članic. Kresnička hvala za pecivo, Tajani hvala za lepo zapakirana semena, BRB za fižolčke in vsem, ki urejate semensko banko. Pa seveda Muhi in Metuljcu, ki nas povezujejo in nas spomnijo na datum srečanja.
MIL, upam, in želim, da kmalu ozdraviš in se naslednjič vidimo.

Imejmo se lepo
Vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Celo meni je, po dolgem času, uspelo priletet.Zelo sem vas pogrešala a zdaj ko vem da tudi po 6. uri najdem koga tam bom bolj redna.Hvala vsem da ste😘😘😘😘
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

originalnilist je napisal/a:
Celo meni je, po dolgem času, uspelo priletet.Zelo sem vas pogrešala a zdaj ko vem da tudi po 6. uri najdem koga tam bom bolj redna.Hvala vsem da ste😘😘😘😘

Nas je kar nekaj, ki se bomo žrtvovali zate in te počakali, ne se bat, pa tudi družbo delali. Embarassed Wink Embarassed
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Ja, res je bilo luštno. Tudi sama sem vas pogrešala. Bom sedaj bolj pridna z udeležbo. Je res prav za dušo privezat! srce
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

A v torek bo ?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bo, bo, le prijavi se!
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”