Vrečke Piskar

crtj-admin
Site Admin

Vrečke Piskar

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Te dni nameravam spet naročiti zalogo za letno porabo. Vmes je nekaj zanimivih zadev, na katere v prosti prodaji težko naletite.

Vrečke za gajbice:dovolj so velike, da gre vanja normalna velika gajba za 15 kg jabolk recimo. Uporabljam jih za improvizirane mini rastlinjake za zgodnjespomladanske setve in tudi za prekrivanje gajbic z ozimnico - če z njimi pazljivo ravnamo, jih lahko večkrat ponovno uporabimo

Pokrovke za posodo:

Te bom tokrat kupila prvič. Na živce mi gre tista folija, ki naj bi se oprijemala, pa se vedno ne, zoprno jo je odrezat pa še v rokah se mi feclja. Predvidevam, da bo šlo s temi pokrovkami laže in da se jih bo dalo tudi spodobno očistiti ter večkrat ponovno uporabiti.

Naročilu se lahko priključite tisti, ki bi naročeno prevzeli na prvi marčevski kavici v K8. Tudi, če razen gornjega najdete še kaj drugega zase, česar v vaših prodajalnah ne ponujajo.

PS: tudi njihove zapiralne sponke za vrečke so med boljšimi. Dimenzija je samo ena, dolžina reže za zapiranje 6 cm. Čvrste in ne tako trdo-toge, kot marsikatere iz široke ponudbe. Po kvaliteti so podobne, kot tiste, ki sem jih 15 let nazaj kupila od slovenskega proizvajalca (vsaj predstavil se je kot tak), ki jih je zaradi premajhnega interesa kasneje prenehal izdelovati. Vse do danes mi od njegovih ni razpadla še nobena, Obijeve in Leclercove gredo dosti hitreje v franže.
Nazadnje urejal/a muha 14 Feb 2019 13:28; skupaj popravljeno 3 krat
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Jaz bi vzel en paketek teh vrečk za gajbice.

Muha, mislim da si se zmotila pri drugi povezavi, ker si 2x dala enako ( vrečke za gajbice ). Verjetno si mislila tole:

https://www.piskar.si/sl/quick-tops/POKROVKE-Quick-Tops--5/
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

AB, hvala za opozorilo, sem že popravila.

Vrečke za gajbice so že pripisane mojemu seznamu.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Muha, naročila bi:
1x vrečke za gajbice
1x vrečke - pokrovke
2x zapirala za vrečke take kot na linku, velike
1x vrečke na zadrgo z napisnim poljem 7x10 = https://www.piskar.si/sl/Vrecke-z-zadrgo-in-drsno-zadrgo/VRECKE-Z-ZADRGO----7-x-10100--NAPIS/
Hvala za trud!
Nazadnje urejal/a metuljc 14 Feb 2019 13:18; skupaj popravljeno 1 krat
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Tudi jaz prosim, bi naročila
1x vrečke za gajbo
1x vrečke na zadrgo z napisnim poljem, 7 x 10 = https://www.piskar.si/sl/Vrecke-z-zadrgo-in-drsno-zadrgo/VRECKE-Z-ZADRGO----7-x-10100--NAPIS/

Hvala, lepo bodimo, Mil
Dobra misel

Odgovor Napisal/-a Dobra misel »

Muha,

tudi jaz se pridružujem in sicer bi vzela:

1x vrečke - pokrovke
1x vrečke na zadrgo z napisnim poljem 7x10 =
https://www.piskar.si/sl/Vrecke-z-zadrgo-in-drsno-zadrgo/VRECKE-Z-ZADRGO----7-x-10100--NAPIS/

Hvala lepa za idejo in realizacijo.
Nazadnje urejal/a Dobra misel 14 Feb 2019 13:46; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

V izogib pomotam sem pri nekaterih vrečkah dodala link. Preverite, če sem naročila prav razumela. Če ne, zamenjajte link za pravega.

Za nova naročila: razen pri vrečkah za gajbice, pokrovkah in sponkah nalepite zraven še link direktno do izdelka . Pri tem "drobižu" hitro pride do pomote.
Nazadnje urejal/a muha 14 Feb 2019 13:22; skupaj popravljeno 1 krat
Dobra misel

Odgovor Napisal/-a Dobra misel »

Muha,

sem popravila link, mislim, da enake vrečke (7x10 z napisom) želita tudi Metuljc in Mil...

lp,
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”