Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2019

Odgovori
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Včeraj sem eno ušpičil Embarassed Plato s 40 šotnimi tabletkami mi je padel s cevi centralne peči na tla..... Vse se je razsulo in pomešalo, da nisem več vedel kaj je v kaki tabletki posejano tup . Sledilo je delo s pinceto, saj sem moral vsa semena odstranit in posadit nova.
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Na 24 stopinjah in zalite.
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

Svojemu prezimovalcu sem včeraj privoščil svežo mešanico:

1 merico komposta,
1 merico vermikomposta (biobrazda)
3 merice navadne zemlje

Vrhnjo plast iz lonca sem previdno postrgal v hobok in jo zamešal v zgoraj omenjeno mešanico.

Tudi s kaljivostjo se ne morem pritoževati; vsi počasi kukajo na plano in najbolj zgodnje bom počasi moral že prepikirati in jih postaviti "na hladno". V praksi to pomeni, da sem jih sedaj imel v prostoru s temperaturo 21,8°C 20 cm nad radiatorjem, sedaj grejo na 18-19°C. Naravne svetlobe je pa morda še kanec več kot v toplem prostoru (J-JZ stran)._________________go with your instinct to live as you want
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Ali ima kdo mogoče par semen čilija Lemon drop?
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

Ja, LD me je lani navdušil in letos nadaljujem zgodbo. Nekaj semen še imam, vendar so neizolirana, tako da... Habaneroti so me s tem v zvezi razočarali in letos jih imam na novo (moja semena so šla v koš).

Če ti tako odgovarja (in ni drugega s kakimi "izolacionističnimi junaki"), mi lahko spustiš na ZS naslov in dobiš bp._________________go with your instinct to live as you want
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Lemon dropa imam še dost na voljo. ZS...
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Zanima me, kaj ima Lemon drop skupnega z limono poleg imena._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Aromo.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Pa ne peče preveč. Sem ga imel priložnost jeseni poskusiti. Morda ga naslednjo sezono tudi jaz posadim.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Skombiniraš z jabolko in anananasom ali mangom in je super omaka. Seveda lahko dodaš še kaj po okusu.
Odgovori