Pozdrav
Sem že večerjala...hvala za prijetno druženje, kot vedno, super smo.
Lepo bodimo, Mil
KLEPET OB KAVICI, 5. marec (sušec), v K8 v Šiški
-
- Kraj: Rimske Toplice
Poročilo zadnje trojice: potrjujemo vse, kar je napisano zgoraj. Poleg pometanja pa smo poravnale še dve neplačani pijači:
1x pivo
1x cockto.
Se zgodi, da človek v žaru pogovorov in hitenja, ker itak že zamuja kam drugam, pozabi poravnati račun. Mogoče bi bilo v prihodnje pametno, da vsak svojo pijačo plača takoj.
So pa tudi novi lastniki prijazni in so nas veseli, so danes fantje rekli, da smo lepo popestrili popoldan in jim skrajšali delovnik, ker jim je hitro minil čas.
Po novem se lokal imenju Kavarna X.
1x pivo
1x cockto.
Se zgodi, da človek v žaru pogovorov in hitenja, ker itak že zamuja kam drugam, pozabi poravnati račun. Mogoče bi bilo v prihodnje pametno, da vsak svojo pijačo plača takoj.
So pa tudi novi lastniki prijazni in so nas veseli, so danes fantje rekli, da smo lepo popestrili popoldan in jim skrajšali delovnik, ker jim je hitro minil čas.
Po novem se lokal imenju Kavarna X.
-
- Kraj: Domžale
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Kot del zadnje trojice tudi jaz podpisujem vse, kar je zgoraj lepega napisano.
Brbrnih krofov žal nisem mogla poskusiti, ker sem cvrla miške in sem se jih preveč najedla, kaj pa drugega. So bili pa res lepi, za na razstavo.
Prinesla sem vrečko semen za v škatlo, dobila pa druga semena - in tako na Gartlcu krožijo dobrine, meni v veliko veselje.
Naj bo še dolgo tako!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Brbrnih krofov žal nisem mogla poskusiti, ker sem cvrla miške in sem se jih preveč najedla, kaj pa drugega. So bili pa res lepi, za na razstavo.
Prinesla sem vrečko semen za v škatlo, dobila pa druga semena - in tako na Gartlcu krožijo dobrine, meni v veliko veselje.
Naj bo še dolgo tako!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica