Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Hrastove plohe

crtj-admin
Site Admin

Hrastove plohe

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Za stopnice potrebujem hrastove plohe,e ene 18metrov.
25 cm do 30 cm široke.

Ima kdo od forumašev naprodaj?

LP_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Imam hrastove plohe, sušene 4 leta. Dalo bi se nabrati tudi tako široke iz manjših kosov. Koliko bodo stopnice dolge (široke) po širini, ne po globini?
In za kje jih boš rabil? Za zunaj, ali v stanovanju? In moral bi priti na izlet v Šentjernej, da bi si ogledal material in nabrati les.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

joj škoda. Sem že dobil, hvala vseeno._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Tinko,imaš samo hrastove ali tudi smrekove? Jaz sem interesent za oboje!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Samo nekaj hrastovih.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Lepa hvala za odgovor. Sem tudi jaz že uspela rezervirati zajeten kup smrekovih. Jih je pa tako težko dobiti,iskala sem pol leta..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Odgovori