Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Cibora, trnoselj in kompanija
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Cibora, trnoselj in kompanija
(Prenos iz arhiva)
Imam koščice 'špenglna', kot mu pravimo pri nas. Sem ga pofotkala in bom objavila slike, samo nekaj tehničnih težav moram prej rešit. Žal pa nimam nobene sadike.
Še vedno sem na lovu za 'cimbarami', za sadeže sem očitno prepozna, če se pa pri sorodnikih skriva kakšna sadika jo prinesem na srečanje. Še javim.
Še vedno sem na lovu za 'cimbarami', za sadeže sem očitno prepozna, če se pa pri sorodnikih skriva kakšna sadika jo prinesem na srečanje. Še javim.
-
- Prispevkov: 5235
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
Ona naša na začetku teme omenjena stare, ciboram podobna drevesa so pognala skozi zadnja leta precej izrastkov iz korenin. Nekaj ji bo letos pomladi že v tretji vegetaciji in sem jih začel izkopavati in razmeščati naokoli.
Gre kar dobro. Ne upam pa trditi, da so to zagotovo prav cibore. Sadeži so tipično sredi julija, okus je za moje pojme zelo dober sladko-kisel, srajčka vijolična, meso rumenkasto in ne gre zlahka od koščice.
Gre kar dobro. Ne upam pa trditi, da so to zagotovo prav cibore. Sadeži so tipično sredi julija, okus je za moje pojme zelo dober sladko-kisel, srajčka vijolična, meso rumenkasto in ne gre zlahka od koščice.