SPOMLADANSKO SREČANJE Gartlca, pri Vrhniki, 13. april 2019

Odgovori
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Super je blo, hvala vsem! ;)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Lušten dan, luštna družba, vse fajn. Pravi mali sejem, živo in veselo. Čeprav sva bila tam pravzaprav kar štiri ure, nisem uspela poklepetati z vsemi, s katerimi bi rada. Menjave uspele, v škatli sem po dolgem času spet našla Micro Gemmo, meni je to najlepši paradižnik in konec.

Kalamari odlični, sploh ne vem, če sem že kdaj jedla tako mehke, vse pohvale kuharju. Pa še nekaj v zvezi z gostitelji; takole na džezvo kuhane kave ne dobiš za vsakim vogalom, povsod so kavni aparati. Hvaležna za to, da se jim ni težko iti džezvanja.

Še posebej pa hvala in pohvala Mil in tistim, ki so prispevali sladice. To res ni moje področje, le malo jih znam pripraviti. Zato toliko bolj občudujem tiste, ki to obvladate.

Na uspešno sezono in ... kolikokrat še spimo do jesenskega srečanja Smile ?
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Melona, da ne boš predolgo čakala na jesensko srečanje, lahko prej prideš še na kako torkovo srečanje, 10. avgusta pa na Paradajzmanijo. Wink
Uporabniški avatar
Melona

S temi kofeti me prav dražite! A veš, da me na vsakega vleče! In a veš, kolk je Lj daleč. Če pridete na kavo v Litijo, bom vedno zraven in vedno pometem. Krucefiks, ne morem skrit, da se staram, a ne Smile !
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Vem, da je daleč, a Tajana in mož imata še dlje, kot ti, pa redno prihajata ob torkih. Wink
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Melona kar potrudi se. Bos videla da si na kofetkanju lahko naberes energije za cel mesec. In potem vidis, da nisi doma nic zamudila.

Srecelov pa sem prejle pozabila omeniti. Poleg menjave sadik in klepeta, mi je to najljubsi del. In nikoli prej ne ferbcam, kje je dobitek z mijim srevilkami. Saj to se je videlo danes, ko sem bila tako presenecena in se bolj vesela, da sem dobila borovnico. Posoda jo ze caka, samo zemljo ta pravo se nabavim. Ferdo hvala, da nas vsako leto razveseljujes z sadikami. Sem vedela, da bo enkrat tudi meni namenjena. Zdaj ste pa drugi na vrsti._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
Melona

tajana je napisal/a:
In potem vidis, da nisi doma nic zamudila.

bhuahahaha
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

muha je napisal/a:
A-A, ko boš prišla, boš našla samo še nekaj od mraza tresočih se človeku podobnih skulptur. Wink Very Happy Dobrodošla!

Kako si se zmotila, saj vroče res ni bilo, ampak, smo preživeli in se celo malo martinčkali na soncu, sploh, ko je veter pozabil pihati.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Melona je napisal/a:
S temi kofeti me prav dražite! A veš, da me na vsakega vleče! In a veš, kolk je Lj daleč. Če pridete na kavo v Litijo, bom vedno zraven in vedno pometem. Krucefiks, ne morem skrit, da se staram, a ne Smile !

Ko smo bili lani nad Litijo, praznovali smo 5 letnico Gartlca, si pa manjkala, veš. Da te ne primemo za besedo in junijsko kofetkanje priredimo kje tam blizu tebe. Laughing
Na prvi kofetek pa lahko uletiš že kar v torek, od 16. naprej. Tako vmesno kofetkanje je to, saj veš. In tistih nekaj ovinkov do Lj. pač ni toliko, no, meni se tam nekje pri tebi zdi, da sem že skoraj na cilju, ko se ob ponedeljkih vozim mimo. Pa še kak nujen opravek v Lj. si umisli, boš imela dvojen razlog za pot.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

V eni uri od ribiške koče v Sinji Gorici do Martinke v Kranju, zastoj na stari cesti je bil minimalen.
Nisem vedela, da se da v mojo Corso spraviti toliko zelenjave Rolling Eyes
Do Martinke in mene ste bili res velikodušni, obe sva dobili še več, kot sva prosili - HVALA!
Srečelov je pa poglavje zase: ko sem prinesla svoje izdelke, sem malo pogledala po prinešenem in videla figo: "Tale bo moja!", pa ta veliko čokolado s celimi lešniki: "Tale bo moja!" pa še za eno stvar sem tako rekla. In res: zadela sem figo in čokolado, tretjo stvar, za katero se nisem mogla navdušiti, pa mi je Dašabina prijazno zamenjala.
Pa stari znanci pa kakšen nov obraz pa klepet vsevprek in iz oči v oči - super!
Za češnjo na torti (da ne pozabim - Mil, hvala za vse, kar si nam napekla) so bile pa srne, ki so se sprehajale na travniku in okrog jezera potem, ko je večina odšla in se je okrog ribiške koče malo umirilo.
Lepa sobota je bila!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”