Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2019
Davorin, največ dela bo s paradižniki, vsak dan nekaj, obtrgavanje, pregledovanje, če so škodljivci ali bolezni, potem pobiranje plodov in fermentiranje semen, kuhanje omak,...
Trenutno pa je največ dela z vsakodnevnim prenašanjem gajbic ven in noter, posebej zato, ker je notri tisti prostor malo težje dostopen. Komaj čakam, da bodo noči toplejše, da bodo sadike v rastlinjaku.
Trenutno pa je največ dela z vsakodnevnim prenašanjem gajbic ven in noter, posebej zato, ker je notri tisti prostor malo težje dostopen. Komaj čakam, da bodo noči toplejše, da bodo sadike v rastlinjaku.
No tudi v naših koncih je bila po strehah Slana v rastlinjaku pa brez ogrevanja 8°C tako da ni zeblo ne tistih v zemlji in v loncih. Zunaj sta zemlja in ogrodje pripravljena še par dni počakam potem jih dam tudi zunanje na stalno mesto. Ko bo nekaj dni zapored nad 6°C. Če jim ratujejo svetlo zeleni listi jim primanjkuje hrane predvsem dušika Oz. So prerasli posode.