KLEPET OB KAVICI, 7. MAJ (VELIKI TRAVEN) v KAVARNI X v Šiški
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
V avtu bodo paradižniki zaščiteni pred najhujšim mrazom. Poleg tega jih lahko že doma na toplem naložiš v večjo zaprto kartonsko škatlo, ki bo ohranjala temperaturo, ko bo mraz in zadrževala vročino, ki bi pritisnila ob sončnem dnevu. Tako zapakirane bi si upala prevažati naokoli celo bolj občutljive rastline.
-
Hvala vam za pomoč. Jutri pridem in vzamem sadikce v svojo oskrbo. Saditi pa nimam namena pred 18.5. tako, da bom lahko še kasneje pobral kako sadiko po potrebi.
Nekaj mojih sadik je odgnalo in če bodo še 12 dni noter bo mogoče še kaj iz njih. Se vidimo jutri!
PS: Vrhnika mi je pa na poti, ko grem v rastlinjak v Pivki, in se z veseljem oglasim.
Nekaj mojih sadik je odgnalo in če bodo še 12 dni noter bo mogoče še kaj iz njih. Se vidimo jutri!
PS: Vrhnika mi je pa na poti, ko grem v rastlinjak v Pivki, in se z veseljem oglasim.
-
Pozdravljeni, pridem na druženje.
Prinesem lahko male sadike divjih paradižnikov (Lycopersicon pimpinellifolium). Velikost 5 cm, letos mi nekaj ne gre s paradižniki, s prvimi pravimi listi, ampak utrjene, ker sem jih po pomoti pozabila na balkonu prejšnji teden?!
Prosim pa za:
Muha - vratič in figelij
Cinija1 - yacon
Dašabina - sadika višnje
Kdor koli - seme kiwano
Prinesem lahko male sadike divjih paradižnikov (Lycopersicon pimpinellifolium). Velikost 5 cm, letos mi nekaj ne gre s paradižniki, s prvimi pravimi listi, ampak utrjene, ker sem jih po pomoti pozabila na balkonu prejšnji teden?!
Prosim pa za:
Muha - vratič in figelij
Cinija1 - yacon
Dašabina - sadika višnje
Kdor koli - seme kiwano
-
Hej, potem se vsi pogrešamo! ;) Ja, manjkajo mi ti torki ... manjka mi tudi več časa za vrtnarjenje. Za junijski torek tudi slabo kaže, jeseni pa - upam - se bo vse skupaj malo umirilo.
Skratka, jutri uživajte in čvekajte, magari opravljajte! Jaz sem pa vesela, da sem vse plodovke še pustila v zavetju. Že včeraj je na Vipavskem zeblo in burja je brila kot na našem koncu zlepa ne.
Skratka, jutri uživajte in čvekajte, magari opravljajte! Jaz sem pa vesela, da sem vse plodovke še pustila v zavetju. Že včeraj je na Vipavskem zeblo in burja je brila kot na našem koncu zlepa ne.