KLEPET OB KAVICI, 7. MAJ (VELIKI TRAVEN) v KAVARNI X v Šiški

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

V avtu bodo paradižniki zaščiteni pred najhujšim mrazom. Poleg tega jih lahko že doma na toplem naložiš v večjo zaprto kartonsko škatlo, ki bo ohranjala temperaturo, ko bo mraz in zadrževala vročino, ki bi pritisnila ob sončnem dnevu. Tako zapakirane bi si upala prevažati naokoli celo bolj občutljive rastline.
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Danes zvečer jih pripeljem v Lj, jih nesem v stanovanje, jutri grem pa prej iz službe in po njih v stanovanje pred srečanjem. Tako da jim ne bo hudega.
Med_Ica

Odgovor Napisal/-a Med_Ica »

Hvala vam za pomoč. Jutri pridem in vzamem sadikce v svojo oskrbo. Saditi pa nimam namena pred 18.5. tako, da bom lahko še kasneje pobral kako sadiko po potrebi.
Nekaj mojih sadik je odgnalo in če bodo še 12 dni noter bo mogoče še kaj iz njih. Se vidimo jutri!

PS: Vrhnika mi je pa na poti, ko grem v rastlinjak v Pivki, in se z veseljem oglasim.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Med-ica, nikar ne rešuj svojih rastlin. Takole zbolele od strupov, to ni dobro ne zanje ne zate - pošlji jih v njihova nebesa.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Meni po novem ne uspe ob torkih na srečanje. :( Plamenka, daj, prosim, sejanec gavre Brbr. In hvala zanj.

Muha, ali bi mi, prosim, dala en primerek figelija? Ga daš kar Brbr? Hvala!

Uživajte in se naklepetajte!
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Te pogrešam(o), MijaLan. Upam, da se ti urnik kaj spremeni. objemček
Dobra misel

Odgovor Napisal/-a Dobra misel »

Pozdravljeni, pridem na druženje.

Prinesem lahko male sadike divjih paradižnikov (Lycopersicon pimpinellifolium). Velikost 5 cm, letos mi nekaj ne gre s paradižniki, s prvimi pravimi listi, ampak utrjene, ker sem jih po pomoti pozabila na balkonu prejšnji teden?!

Prosim pa za:
Muha - vratič in figelij
Cinija1 - yacon
Dašabina - sadika višnje
Kdor koli - seme kiwano
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, MijaLan, škoda, da ne moreš priti! Gavro bom dala brbr.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Hej, potem se vsi pogrešamo! ;) Ja, manjkajo mi ti torki ... manjka mi tudi več časa za vrtnarjenje. Za junijski torek tudi slabo kaže, jeseni pa - upam - se bo vse skupaj malo umirilo.

Skratka, jutri uživajte in čvekajte, magari opravljajte! Smile Jaz sem pa vesela, da sem vse plodovke še pustila v zavetju. Že včeraj je na Vipavskem zeblo in burja je brila kot na našem koncu zlepa ne.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

MijaLan, dobiš figelij - poštarica brbr
Dobra misel - dobiš figelij in vratič.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”