Pri Petru iz Kopra - potonke in irisi
-
- Site Admin
Pri Petru iz Kopra - potonke in irisi
(Prenos iz arhiva)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Pri Petru Mejaku, pravzaprav na njegovem vrtu v Semedeli, sem bila v družbi še dveh naših članic leta 2011. Žal pravijo, da ta prelep vrt ne bo preživel, da ga bodo prekopali in zazidali. V spomin tukaj naj nam bodo vsaj fotografije, kolikor sem jih uspela posneti ob obisku.
Lep spomin imam tudi na gospoda Petra . Nismo prišli nakupovat, le na ogled, pa nam je posvetil celo dopoldne in izčrpno vodstvo po tem rajskem vrtu. Škoda le, da so takrat lesnate potonke v glavnem že odcvetele. Na fotografijah so večinoma zelnate potonke in mislim da nekaj intersekcijskih - itoh.
Poleg potonk nam je pokazal celo njivo različnih irisov. Fotografirala sem jih le nekaj, ki so mi posebej padli v oči.
Za uvod cvet neznanega drevesca, ki mu gospod Peter ni vedel imena. Drevesce je bilo takrat visoko okrog 2 metra
Nazadnje urejal/a muha 14 Maj 2019 11:10; skupaj popravljeno 1 krat
Lep spomin imam tudi na gospoda Petra . Nismo prišli nakupovat, le na ogled, pa nam je posvetil celo dopoldne in izčrpno vodstvo po tem rajskem vrtu. Škoda le, da so takrat lesnate potonke v glavnem že odcvetele. Na fotografijah so večinoma zelnate potonke in mislim da nekaj intersekcijskih - itoh.
Poleg potonk nam je pokazal celo njivo različnih irisov. Fotografirala sem jih le nekaj, ki so mi posebej padli v oči.
Za uvod cvet neznanega drevesca, ki mu gospod Peter ni vedel imena. Drevesce je bilo takrat visoko okrog 2 metra
Nazadnje urejal/a muha 14 Maj 2019 11:10; skupaj popravljeno 1 krat