Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2019

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Novinka je napisal/a:
Meni so sicer najljubše temperature okoli 25 stopinj, ampak se bojim nadaljevati, glede na zgornje grožnje AB Wink

V dvoje se ga pa ne bojiva več, kajne? meni so tudi tam okoli 25 idealne temperature. Wink
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Novinka, nič bat, preverjeno, ker sem jaz prejle v eni temi omenila 25 stopinj, pa se mi ni nič zgodilo. Very Happy Razen, če si hotela omeniti še dež? Rolling Eyes
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

metuljc je napisal/a:
Novinka je napisal/a:
Meni so sicer najljubše temperature okoli 25 stopinj, ampak se bojim nadaljevati, glede na zgornje grožnje AB Wink

V dvoje se ga pa ne bojiva več, kajne? meni so tudi tam okoli 25 idealne temperature. Wink

Zgleda, da sva v dobri družbi, tudi Plamenka je z nama Very Happy . Tako da si bomo, ko bo trideset plus, morda drznile pojamrat, da bi bila lahko kaka stopinja manj Very Happy
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

25 stopinj je OK za maj. Tudi z 20 bi bil zmerno zadovoljen. Kasneje pa seveda pričakujem nekaj stopinj več.
Ja, tudi jaz se takrat potim in smrdim. Pa včasih se je treba malo skriti v senco za kakšno uro ali dve.
Ni panike, z veseljem. Grem v gozd, v kako grapo ali na hrib.
Ker vem, da bodo zaradi tega zdravi in sladki pridelki.
Sonce je vir življenja !

P.S. 1: Pa za sušenje paradižnika na soncu so tudi najbolj ugodne temperature tam okoli 30 stopinj.

P.S. 2: Opažam, da imajo ženske v povprečju zelo ozek temperaturni razpon, ki jim ustreza. Pod 20 večino zebe, nad 25 pa jamrajo, da je vroče.
Ena v službi je celo nastavljena na 23-25 ! Confused
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Haha, Novinka, seveda si bomo upale. Very Happy Pa če 14 dni poleti ne bo dežja, bo tudi treba pojamrati, naj vsaj čez noč pada! Very Happy
AB, zgleda, da imaš prav, da imamo ženske zelo ozko še sprejemljivo temperaturno območje. Če gledam svoje fante, so raje ves dan v jopi, kot pa da bi se slekli, ko posije sonce. Ali pa so v kratkih rokavih, ko je mrzlo in me zebe že, če jih samo gledam.
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Andrej Banko je napisal/a:
Opažam, da imajo ženske v povprečju zelo ozek temperaturni razpon, ki jim ustreza. Pod 20 večino zebe, nad 25 pa jamrajo, da je vroče.
Laughing bhuahahaha bhuahahaha bhuahahaha_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

P.S. 2: Opažam, da imajo ženske v povprečju zelo ozek temperaturni razpon, ki jim ustreza. Pod 20 večino zebe, nad 25 pa jamrajo, da je vroče.

Pa pravijo, da ženske ne vemo, kaj hočemo! Ko pa jasno povemo, pa spet ni prav Wink
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Haha, Andrej, dobro opažaš! Laughing Laughing

Moj dragi trdi, da sem jaz nastavljena samo na 22 do 23 in ima prav Laughing . Ampak to velja samo za notri, zunaj imam malo širšo toleranco Wink ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
matejos

Odgovor Napisal/-a matejos »

25 stopinj je OK za maj. Tudi z 20 bi bil zmerno zadovoljen. Kasneje pa seveda pričakujem nekaj stopinj več.
Ja, tudi jaz se takrat potim in smrdim. Pa včasih se je treba malo skriti v senco za kakšno uro ali dve.
Ni panike, z veseljem. Grem v gozd, v kako grapo ali na hrib.
Ker vem, da bodo zaradi tega zdravi in sladki pridelki.
Sonce je vir življenja !

P.S. 1: Pa za sušenje paradižnika na soncu so tudi najbolj ugodne temperature tam okoli 30 stopinj.

Oh, ko sem bil prvič po dolgem času 3 tedne skupaj na morju pri 30 do 40 brez oblačka (avgust v srednji Dalmaciji), se nisem pritoževal. Prekrasno je bilo. Baje pa je pri tako visokih temperaturah in nizki vlagi lahko težava s sterilnostjo cvetov paradižnika...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Copatka, nama so isto nastavitev naredili. 👍
Odgovori