Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moje veselje

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Kje pa Plamenka zaenkrat ne cveti niti ena tretjina,letos zelo kasnijo._________________LP
E.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Geisha kako lepo imaš... predvsem me je navdušila Cilka. Je to Cecilie Brunner? Kajti dve sem jaz letos posadila, in če lahko pričakujem nekaj takšnega kot imaš ti, bom zelo srečna... Pa burbonke imaš krasne... Pri meni samo še čisto mali popki...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Hvala ti za tole, Geisha! Prekrasno! Razkošno! Pri meni je še vse v popkih.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Včasih smo mi punce na obali otvorile sezono. Pa me veseli, da si ti dala vsaj malo za pokušino.
Res letos kasnijo za vsaj 10 dni če ne več. Moram ti reči, da si res želim pri tebi to videti tudi v živo, kajti imaš pravo roko in posluh za vrtnice.
Pogrešam imena ob slikah, ki jih nimajo, pa saj jih lahko dopišeš, če se ti da seveda. Prekrasen močan začetek._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Sem vesela,da sem vas razveselila z mojim rožicami.Upam,da se ustavi padat,ker jih je pošteno začela napadat plesen in č.l.pegavost.Sedaj sem doma in sem jim na razpolago Laughing .
Poezija bom dopisala imena razen za belo ne vem sem jo lani dobila za r.dan vso kremžasto in je letos prava lepotica.Ja pa tudi za rumeno ne vem kam sem založila listek.
Par dni nazaj sem si priborila novo gredo(kar sem seveda takoj zagrabila),ker je res na odličnem mestu.Niti slučajno me še ni zapustila mrlzlica kopanja in sajenja Very Happy .
Hvala vsem za pohvale in dobrodošle vse,ki bi si želele ogledati moj vrt.Sedaj sem v penziji in se lahko prilagajam vašim željam._________________LP
E.
geisha

Isaan ja to je Cecile Brunner samo sonce naj ima in veliko prostora pa te ne bo razočarala Very Happy ._________________LP
E.
Poezija

Ali imaš sorto ki ponavlja, ali tisto ki cveti enkrat in je večja?
Drugače se mi to zdi prej da je sportirala v rambler, ker je tako velika. Zelo čudno, da je klasificirana v plezalko, glede na to, da doseže tudi 6 m?
Ali je občutljiva na pepelnato plesen, recimo v tem obdobju?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Saj jaz sem jo tudi kupila kot plezalko in še dobro,da sem ji namenila toliko prostora.Cvetenje ponavlja vendar večkrat bolj po malem.Moja je tudi že naredila do 5m in vsako leto dodajam opore.Zaenkrat kljub vsemu dežju je zdrava čeprav imam na marsakateri plesen.Na njej še nikoli ni bilo plesni,kasneje nekaj črne listne pegavosti._________________LP
E.
Poezija

Potem je pa res enkratna. Sem že pozabila kako izgleda, je že dolgo nisem videla v živo od blizu._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Potem pa welcome Very Happy_________________LP
E.
Odgovori