Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Geisha, plevel je povsod. Res je, da raste tam, kjer je folija in zastirka s prodom, posamezno in se ga lažje izpuli, drugje ga je pa več. Sploh po tem deževju ga bo polno. Rolling Eyes
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Plamenka, vse v cvetju. Res lepo. Pri nas se šele začenja.
Irena
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Lepe, lepe, vse. Uživaj!
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Panoramske slike pokažejo zelo lepo celostno podobo, tvoja kombinacija z ostalimi rastlinami mi je zelo všeč... in seveda tvoji gosto obrasli loki... fantastično.
Uporabniški avatar
Plamenka

No, če se nobena ne opogumi, se bom pa jaz, čeprav imamza pokazati dosti manj cvetov, kot ostale. Wink

Prva je zacvetela Rhapsody in blue.

Fourth of July

Red Leonardo da Vinci

Souvenir de Baden baden

Moj lanski sejanček:

Masquerade

Golden celebration

in No name
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Kako tole gledanje dobro dene očem. Plamenka jaz imam v popkih Leonardo da vinci. A ti popki so nekako zakrknjeni. Podobno kot sta tvoja dva popka zraven cveta.
Zakaj je tako?

Uživaj_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Plamenka

Cinija, taki popki so posebnost te vrtnice. Popki se bodo normalno odprli.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Plamenka hvala z otvoritev sezone. Čudovite, čiste fotografije, kako mi je to važno pri vrtnicah. Da jim ne vzamemo tega kar zaslužijo.
Tvoja Golden Celebration pa ali je vedno takšna, da ni rumena? Ker če je tako, je mogoče zamenjana in je Charles Darwin,
ki ima včasih bledo oranžno sredico, drugače pa postane tudi rumena. Golden Celebration pa tega nima in je vedno v zlatih odtenkih,
tudi venčni listi pri Golden Celebrations niso tako rdeči. Taki so pri Charles Darwin. Obe pa sta enako čudoviti._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Plamenka

Poezija, na tej sliki je Golden Celebration res malo drugačna. Slikana je bila proti večeru, pa cvet se še ni do konca razprl. Sigurno je Golden Celebration, ker sem jo kupila zaradi vonja in ta vonj prepoznam povsod, kjer jo zagledam. Slikana je tudi na strani 15 (17.5), na 14 (27.10), na 13 (30.5.). Zdajle sem jo še enkrat slikala po dežju. Je pa fotoaparat star 10 ali 12 let, pa ne naredi vedno realne slike.

geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Bravo Plamenka krasen začetek.Barve žarijo Very Happy ._________________LP
E.
Odgovori