JUNIJSKO KOFETKANJE, Pustov mlin, pri Litiji, 4. junij 2019

Odgovori
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Simpatična lokacija.
Hrana je bila.
Torta tudi !

Rov sem našel.

Rudo tudi !

Čisto prehitro je bila ura za oditi domov ...

.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Potrjujem gornje besede, tudi mi, ki smo pometli, smo šli še skoraj po svetlem (no, malo pretiravam) domov.

Ja, hvala, da smo. Jutri, ko me čaka običajno tako dolgočasno sedenje na nadzoru mature, mi sploh ne bo dolgočasno, imela bom veliko dela s podoživljanjem današnjega popoldneva.

Vmesno kofetkanje 18. junija bo, na standardni lokaciji. Wink
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Tole srečanje sem doživela kot dvojno praznovanje: 6-letnica Gartlca in začetek poletja☺
S torto - kar konkretno - in čudovitim šopom vrtnic.
Oddala svoje viške in dobila, kar mi je manjkalo.
Pa še slastni štruklji (na podlago zasoljenega sira😉 ) ... in veliko klepeta.
Res, kakšen krasen dan in kakšna krasna družba!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Andrej, daj, povej malo, kakšen rov in kakšna ruda, pls!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Tudi jaz se javljam. Prispela ob 22. uri domov. Neli je bila pridna in zelo vesela. Po moje je mislila, da me sploh ne bo domov.
Hvala vsem za vse, predvsem pa za prijetno druženje. Hvala na organizaciji. Bilo je vse lepo in dobro. Lokacija enkratna, vreme pa tudi.
Imela sem se nadvse lepo. Pa še to naj povem, da sem pomagala pomesti.

lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

To je eden izmed mnogih rudniških rovov na območju Litije z okolico.
Tukaj so kopali pretežno svinčevo rudo - galenit ( PbS ), ki je tudi na fotografijah.
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Bilo je lepo rojstnodnevno praznovanje,veliko klepeta in smeha.Hvala za prevoz iz Ljubljane in nazaj ter za sadike,ki sem jih prinesla domov.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ma, luštno je bilo, no!

Nekaj utrinkov smo ujeli. Če kdo želi, da kakšno fotko umaknem, naj kar pove. In vabim tiste, ki so tudi fotografirali, naj prilepijo fotke, meni je svetloba kar nagajala, kot je očitno.

Bili smo sami dobrovoljni. Niti preslan sir nas ni potrl.

Vrtin2 je prinesla krasen šopek vrtnic, ki je poudaril praznično vzdušje, pomagala pa je seveda tudi torta, ki so jo v gostilni okrasili ... z vrtnicami, s čim pa Cool.

Slavnostno sta jo načeli Gartlc tatimati.

Seveda smo si tudi zapeli in zaploskali.

Dobra pljuča s pihanjem svečk mimogrede opravijo.

Gasilska seveda ne sme manjkati.

Za piko na i pa sem domov grede pomahala mavrici.

Hvala vsem za podarjeno. Največje darilo je prav gotovo naša družba in vesela sem, da sem del nje.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Res je bilo lepo popoldne, na koncu smo se ob poslavljanju iz srca objemali! Smile
Dobila sem solate, perunike, ožepek in blitvo, oddala hermelike, netreske in tri drobčkane sejance za Tiano in in čisto prešvoh laški smilj za Tajano - Tajana, oprosti, bom mislila nate in jeseni dobiš en konkreten grmič.

In kaj sem še odnesla od srečanja? Dala mi je misliti Tajanina pripoved o zastirki na njenem vrtu. To moram bolj resno vzeti, ker lani jeseni nisva poskrbela za gredice, je zdaj po vsem deževju zemlja sprana in zbita.

Pa skupinska pripoved o tem, kako ste pred šestimi leti ustanavljali nov forum. Hvala vsem, ki ste mu namenili toliko dela in še skrbite zanj. Lahko in lepo je priti k pogrnjeni mizi in samo jemati po potrebi. Če kdaj pozabim na hvaležnost, je bil trenutek zanjo včeraj: Muha, Metuljc, Melona in drugi, ustvarili ste zatočišče za zelo raznovrstne ljudi, ki pa jih druži čudenje nad čudežem rastja.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Zadnji nismo samo pometli, ampak očitno celo pomili po tleh - domov sem prišla malo pred enajsto Rolling Eyes . Bilo je super luštno! Obujali smo tudi spomine, moji so malo mlajši, pridružila sem se vam tik pred prvim rojstnim dnevom. To je bila ena mojih najboljših življenjskih odločitev - hvala, ker ste!! srčki

Še par utrinkov - ja, problemi s svetlobo Wink .

Pihanje svečk ... tudi zapeli smo ... Very Happy

Kakšna osredotočena obraza ob tako pomembnem dejanju! Laughing_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”