Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moje veselje
Moderator: Melona
Pozdravljene še nekaj,da ne bo vse tako prazno.
Humelsauge kar raste
Show me music letos je kar pokazala nekaj
Tess of the u.....vedno lepa
Gipsy boy
Perenial blush letos se je pa razrasel
Vltava
Pirueta se bohoti
Perenial b. in Vltava vse razbohotena
Benjamin Britten se je letos pa res izkazal
Tudi Aspirin rose zraven dobro uspeva
Na loku kraljuje William M.in Shorpshire led
Tele so pa komaj začele
Tako za vzpodbudo ostalim _________________LP
E.
Humelsauge kar raste
Show me music letos je kar pokazala nekaj
Tess of the u.....vedno lepa
Gipsy boy
Perenial blush letos se je pa razrasel
Vltava
Pirueta se bohoti
Perenial b. in Vltava vse razbohotena
Benjamin Britten se je letos pa res izkazal
Tudi Aspirin rose zraven dobro uspeva
Na loku kraljuje William M.in Shorpshire led
Tele so pa komaj začele
Tako za vzpodbudo ostalim _________________LP
E.
Geisha, tvoj rožnik spremljam od začetkov, že lani je bil ogromen in sem bila presenečena. Letos pa je bombastičen. Cvet pri cvetu, izbiraš take sorte, ki res veliko dajo, vidi se, da že zdavnaj odlično vse obvladaš in še zdravi listi so. Pirouette veličastna.
Tudi pri vas velike razlike z nami tu ob obali, kjer se cvetenje približuje koncu.
Pohvala tudi možu, za posluh pri ''robidi'' in še en lep dodatek na vrtu, ki ga nisem spregledala, vaš lepotec -bolje rečeno, njegovo veličanstvo - mrcina._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Tudi pri vas velike razlike z nami tu ob obali, kjer se cvetenje približuje koncu.
Pohvala tudi možu, za posluh pri ''robidi'' in še en lep dodatek na vrtu, ki ga nisem spregledala, vaš lepotec -bolje rečeno, njegovo veličanstvo - mrcina._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Hvala Poezija res se vidi,da sem sedaj doma in se mu posvečam še bolj intenzivno.Ma saj to mi je eno samo veselje in sreča.
Naše veličanstvo si zasluži tudi vse pohvale,ker odkar je pri hiši ni več gostije srn pri nas .Moj je pa itak vreden vseh pohval takoj je bila akcija nova greda čaka nove lepotice.Nič mu ni bilo odveč kopat in sedaj sela že obrobe.
O pa,da ne pozabim tvoji so že v popkih .Dogaja ni da ni._________________LP
E.
Naše veličanstvo si zasluži tudi vse pohvale,ker odkar je pri hiši ni več gostije srn pri nas .Moj je pa itak vreden vseh pohval takoj je bila akcija nova greda čaka nove lepotice.Nič mu ni bilo odveč kopat in sedaj sela že obrobe.
O pa,da ne pozabim tvoji so že v popkih .Dogaja ni da ni._________________LP
E.