KLEPET na VMESNI torek, tokrat 18. junij (rožnik)
-
Pregledujem število sadik raznih buč in jih imam preveč. Sejala sem jih dvakrat : prvič konec aprila in drugič začetek maja. majske so prišle ven v nekaj dneh, aprilska pa v začetku junija . Ravno tako kumare in bučke (dve sem opazila včeraj, ko sem dokončno hotela pospraviti lončke aprilske setve...)
Torej, lahko prinesem:
- ene tri bosanske buče (seme dala Voda). Naredi velike buče svetlo zelene barve. Meso je rumeno oranžno, zelo okusno. Buče se preverjeno obdržijo do srede nasledjega poletja (gotovo pa se dlje, ker je bila naša zadnje, pojedena avgusta, še čisto zdrava)
- dve Red Kuri
- eno Uchiki Kuri
Ravno Tako sem dvakrat sejala kumare (zelene, navadne) in so vse vzklile. Lahko prinesem ene 5 lončkov (ena ali dve rastlini)_________________naredimo svet lepši
Torej, lahko prinesem:
- ene tri bosanske buče (seme dala Voda). Naredi velike buče svetlo zelene barve. Meso je rumeno oranžno, zelo okusno. Buče se preverjeno obdržijo do srede nasledjega poletja (gotovo pa se dlje, ker je bila naša zadnje, pojedena avgusta, še čisto zdrava)
- dve Red Kuri
- eno Uchiki Kuri
Ravno Tako sem dvakrat sejala kumare (zelene, navadne) in so vse vzklile. Lahko prinesem ene 5 lončkov (ena ali dve rastlini)_________________naredimo svet lepši