KLEPET OB KAVICI, 2. JULIJA v KAVARNI X v Šiški
-
Pridem, če le ne bo 40 stopinj....
Prinesem perunike za mil in dobro misel, kot smo bili dogovorjeni.
Vrstnate ivanjščice so bile (žal) oplete, morda so se preveč intenzivno sejale, če bo kaj na novo kalilo, prinesem ob letu obsorej.
MijaLan - v primeru, da je še kakšen Senecio na voljo, se priporočam.
Sicer pa - bodite na hladnem, delo na vrtu le zjutraj in pozno popoldne.
Prinesem perunike za mil in dobro misel, kot smo bili dogovorjeni.
Vrstnate ivanjščice so bile (žal) oplete, morda so se preveč intenzivno sejale, če bo kaj na novo kalilo, prinesem ob letu obsorej.
MijaLan - v primeru, da je še kakšen Senecio na voljo, se priporočam.
Sicer pa - bodite na hladnem, delo na vrtu le zjutraj in pozno popoldne.
Treba je it v naravo.
borutl
borutl
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
Pridem tudi jaz. Prinesem sadike buč (ena za Sonceluno, druge za kdorhoče), odnesem sejance šetraja (a ne Muha?)
Lahko prinesem še malo pskov, pobranih v ponedeljek. Torej bodo do srečanja stari že en teden. Tako jih bo treba na konceh pristrič, a glavnina bo še sočna in uporabna...
Lahko pa prinesm tudi kozarčke z narejenim namazom, če bi kdo želel._________________naredimo svet lepši
Lahko prinesem še malo pskov, pobranih v ponedeljek. Torej bodo do srečanja stari že en teden. Tako jih bo treba na konceh pristrič, a glavnina bo še sočna in uporabna...
Lahko pa prinesm tudi kozarčke z narejenim namazom, če bi kdo želel._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Pridem!
Rabi kdo kozarce za vlaganje, od nekje 1/2 litra do 1litra.
Zelo sta se mi razrasla pehtran in žajbelj, lahko izkopljem en del, če bi komu prišlo prav 😊 .
Ima mogoče kdo sadiko koprca? Pozabila sem ga posejati _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Rabi kdo kozarce za vlaganje, od nekje 1/2 litra do 1litra.
Zelo sta se mi razrasla pehtran in žajbelj, lahko izkopljem en del, če bi komu prišlo prav 😊 .
Ima mogoče kdo sadiko koprca? Pozabila sem ga posejati _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
- Kraj: Domžale