KLEPET OB KAVICI, 2. JULIJA v KAVARNI X v Šiški
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Ana, bom prinesla nekaj pehtrana. Metuljc, tebe bo pa kar tukaj počakal (garancija, da se res kaj prikažeš pri meni ).
Ja, Tiana, prosim - mogoče bo pa uspelo .
Brbr, vse pske sem predelala v 11 kozarčkov tvojega pesta in mislim, da ne bodo prav dolgo zdržali . Res hvala za ta recept! Malo podložen s putrčkom na kruhu - neprecenljivo! _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ja, Tiana, prosim - mogoče bo pa uspelo .
Brbr, vse pske sem predelala v 11 kozarčkov tvojega pesta in mislim, da ne bodo prav dolgo zdržali . Res hvala za ta recept! Malo podložen s putrčkom na kruhu - neprecenljivo! _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
lpmami je napisal/a: |
A se zajčki še lahko presajajo? Imam jih na enem kupčku , okrog deset cm velike, pa jih nisem upala razsaditi. Za povrh se bojim, da v tej vročini presajanja ne bodo preživeli, tudi če jih senčim. |
Jaz se v tej vročini ne upam presajati ničesar, razen radiča, pa še tega senčim, če se le da. Zajčki so kar trpežni, zna biti, da bodo tudi oni solidno prenesli presajanje.