Plamenka - irisi
-
- Site Admin
Plamenka - irisi
(Prenos iz arhiva)
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Včeraj in danes sva z možem razsadila perunike in zaenkrat imam za oddat ( še raje bi menjala za take, ki jih še nimam) dvoje. Če je možnost, bi bilo najbolje, da jih pridete iskat k meni v kratkem, ker so bili pravkar razsajeni, če ne pa na prvem jesenskem srečanju. Začasno so posajeni nekje v senci, pa upam, da bodo čimbolje preživeli.
Blue Denim (nizek, zgoden) - oddano
Sunset Sky (visok, pozen) - oddano
Z MijaLan, Ireno in Originalnilist, ki so že prej povedale, da želijo irise, sem dogovorjena posebej. Upam, da nisem še koga izpustila.
Imela bom tudi viške nekaterih Mejakovih irisov, a šele drugo leto, ko bodo spet cveteli, ker so se nekateri označevalci izgubili.Nazadnje urejal/a Plamenka 21 Jul 2019 13:05; skupaj popravljeno 3 krat
Blue Denim (nizek, zgoden) - oddano
Sunset Sky (visok, pozen) - oddano
Z MijaLan, Ireno in Originalnilist, ki so že prej povedale, da želijo irise, sem dogovorjena posebej. Upam, da nisem še koga izpustila.
Imela bom tudi viške nekaterih Mejakovih irisov, a šele drugo leto, ko bodo spet cveteli, ker so se nekateri označevalci izgubili.Nazadnje urejal/a Plamenka 21 Jul 2019 13:05; skupaj popravljeno 3 krat
-