Skupino Gartlc imamo tudi na Facebooku
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
-
Se strinjam, še posebej s tistim v oklepaju he, he, he
No, saj jih lahko sam vprašaš na info@hitrost.com Lahko pa bodo za kaj zakega. Gre pa seveda tudi za posloven interes lastnika, ki je d.o.o. in dober podatkovni prostor (NAS) tudi kar nekaj stane.
No, saj jih lahko sam vprašaš na info@hitrost.com Lahko pa bodo za kaj zakega. Gre pa seveda tudi za posloven interes lastnika, ki je d.o.o. in dober podatkovni prostor (NAS) tudi kar nekaj stane.
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Delam za stranko snapshote na S3 .... na mesečni ravni cca 50 usd za cca 3 TB. V 3 TB spraviš precej forumov, torej lepo stisljivih tekstovnih podatkov.
Zdaj a se njim da ukvarjati s tem in koliko jim sploh projekt mojforum pomeni v celi bilanci - to je seveda čisto drugo in bistveno vprašanje.
(Sem pisal)
Zdaj a se njim da ukvarjati s tem in koliko jim sploh projekt mojforum pomeni v celi bilanci - to je seveda čisto drugo in bistveno vprašanje.
(Sem pisal)
-
Da imajo narejene zaščite sem predvideval in napisal že zgoraj. Razumljivo, dostop ni mogoč, saj bi morali posegati v njihovo infrastrukturo, če storitve ščitenja nimajo pripravljene kot storitev.
Meni se zdi najbolj pomembno, da zaščite obstajajo. Vsebino pa bi se dalo nekako pretočiti z uporabo kakšne skripte, ki jo lahko pripravijo programerji. Mogoče celo kaj takega že obstaja
Meni se zdi najbolj pomembno, da zaščite obstajajo. Vsebino pa bi se dalo nekako pretočiti z uporabo kakšne skripte, ki jo lahko pripravijo programerji. Mogoče celo kaj takega že obstaja
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Za FB skupino Gartlc je še nekaj prijav. Da bi bili v skupini samo forumaši, sem danes napisala dve vprašanji, na kateri se odgovori ob prijavi. Včeraj tega še ni bilo, zato sem vsakemu posebej pisala na ZS, če je naš član. Nekateri niso odgovorili. Mogoče zato, ker niso iz foruma, lahko pa tudi ne berejo ZS na FB, ki včasih ne pokaže, da je prišlo novo zasebno sporočilo. Če se je kdo včeraj prijavil in še ni v skupini, naj mi piše.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Ne, desno zgoraj, kjer so štirje znaki v črni barvi. Osebe, otem krogec z vodoravno puščico (tu se prikaže, da si dobil sporočilo, a v glavnem, če ti jih pošljejo prijatelji, sicer moraš klikniti gor in preveriti, če je kakšno sporočilo med čakajočimi), potem je še zvonec in vprašaj. Ti bom testno poslala ZS.