Skupino Gartlc imamo tudi na Facebooku

Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Saj to ni nekaj, kar bi bilo treba delati vsakič na roke... Enkrat kot izjemen primer, dvakrat že s stisnjenimi zobmi, tretjič pa skripto napišeš, ki ji je čisto vseeno, a je forumov 10, 100 ali 1000. (Softveraši smo zelo leni, pravijo.)
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Se strinjam, še posebej s tistim v oklepaju Razz he, he, he

No, saj jih lahko sam vprašaš na info@hitrost.com Lahko pa bodo za kaj zakega. Gre pa seveda tudi za posloven interes lastnika, ki je d.o.o. in dober podatkovni prostor (NAS) tudi kar nekaj stane.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Delam za stranko snapshote na S3 .... na mesečni ravni cca 50 usd za cca 3 TB. V 3 TB spraviš precej forumov, torej lepo stisljivih tekstovnih podatkov.

Zdaj a se njim da ukvarjati s tem in koliko jim sploh projekt mojforum pomeni v celi bilanci - to je seveda čisto drugo in bistveno vprašanje.

(Sem pisal)
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

"Pozdravljeni,

varnostne kopije se izdelujejo vendar dostop do njih ni možen. "
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Da imajo narejene zaščite sem predvideval in napisal že zgoraj. Razumljivo, dostop ni mogoč, saj bi morali posegati v njihovo infrastrukturo, če storitve ščitenja nimajo pripravljene kot storitev.

Meni se zdi najbolj pomembno, da zaščite obstajajo. Vsebino pa bi se dalo nekako pretočiti z uporabo kakšne skripte, ki jo lahko pripravijo programerji. Mogoče celo kaj takega že obstaja Wink
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Za FB skupino Gartlc je še nekaj prijav. Da bi bili v skupini samo forumaši, sem danes napisala dve vprašanji, na kateri se odgovori ob prijavi. Včeraj tega še ni bilo, zato sem vsakemu posebej pisala na ZS, če je naš član. Nekateri niso odgovorili. Mogoče zato, ker niso iz foruma, lahko pa tudi ne berejo ZS na FB, ki včasih ne pokaže, da je prišlo novo zasebno sporočilo. Če se je kdo včeraj prijavil in še ni v skupini, naj mi piše.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kako in kje se na FB pokaže ZS? Med sporočili?
Uporabniški avatar
Plamenka

Ne, desno zgoraj, kjer so štirje znaki v črni barvi. Osebe, otem krogec z vodoravno puščico (tu se prikaže, da si dobil sporočilo, a v glavnem, če ti jih pošljejo prijatelji, sicer moraš klikniti gor in preveriti, če je kakšno sporočilo med čakajočimi), potem je še zvonec in vprašaj. Ti bom testno poslala ZS.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Našla! Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka

Pa mimogrede, stari forum še vedno ne dela. Tudi Gartlc najbrž ne bi, če ne bi Bicikel poklical. up
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”