Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Utež 200g
-
- Site Admin
Utež 200g
(Prenos iz arhiva)
Iščem utež 200g, za odkup, ali za enodnevno izposojo.
Spomladi sem kupil novo elektronsko vagico, 200g. Šele iz priložene dokumentacije sem videl, da rabim še utež 200g, za kalibriranje.
Pišuka, sem jo že iskal, računal sem, da se še kje ali komu valjajo uteži od nekdanjih vag. Brez uspeha, razen en trgovec mi je ponudil utež za dvakrat višjo ceno, kot je stala vagica ..._________________mfranc
Spomladi sem kupil novo elektronsko vagico, 200g. Šele iz priložene dokumentacije sem videl, da rabim še utež 200g, za kalibriranje.
Pišuka, sem jo že iskal, računal sem, da se še kje ali komu valjajo uteži od nekdanjih vag. Brez uspeha, razen en trgovec mi je ponudil utež za dvakrat višjo ceno, kot je stala vagica ..._________________mfranc
-
- Kraj: Domžale
Kupi tukaj dve 100 gramski. 8 EUR.
https://www.headshop.si/utezi-za-kalibracijo/utez-100-g
Lahko ti pa jaz poskusim en kamen "nakalibrirati" na 200g.
https://www.headshop.si/utezi-za-kalibracijo/utez-100-g
Lahko ti pa jaz poskusim en kamen "nakalibrirati" na 200g.
Andrej Banko je napisal/a: |
Lahko ti pa jaz poskusim en kamen "nakalibrirati" na 200g. |
Ooooo, tole bi bilo čudovito! Lahko izberem vrsto kamna? Malahit mi je blazno všeč
Ziheraško sem že naročil dve 100g uteži . Hvala za link.
Nazadnje sem utež iskal po spletu junija in dobil tale odgovor:
Zaloga je žal pošla, lahko samo po naročilu. v tem primeru velja cena
24,00 EUR (plačilo po predrčunu, dostava gratis, za plačilo po povzetju
se zaračuna dostava 6,00 EUR)._________________mfranc