Dosežki in čestitke

Odgovori
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Vsem hvala za ves trud in vloženo delo. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Hvala obema, brez vaju ne bi šlo!_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Čestitke vsem,ki ste se okorajžili in ustvarili naš forum,tak kot smo si ga želeli.Bodite še naprej tako pridni!Hvala!_________________Narava vse povrne!
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Hvala vsem, zasluge gredo pa celotnemu Gartlcu palec gor
turururu

Odgovor Napisal/-a turururu »

Twity Pity, prejmi tudi moje čestitke!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

vsem , ker ne sledim vas ne bom poimenovala, čestitam za dosežke. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Se mi zdi, da sama na forumu prebijem kar nekaj časa, pa se to na številki komaj kaj pozna. Vse, ki tako neutrudno polnite forum, iskreno občudujem.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Twity Pity, iskrene čestitke! Tvoj čas z nami ni zaman. Hvala.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Vsem sem hvaležna za vsak vaš prispevek, takim, ki prispevajo ogromno prispevkov, pa še najbolj. Samo tako naprej! Čestitke Gartlcu kot celoti!

Irenakk, tudi jaz cele dneve visim na forumu, pa se mi to pri prispevkih nič ne pozna Laughing_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

irenakk-i in Ivčk iskrene čestitke za ves čas, ki ga nesebično žrtvujeta za Gartlc.
Končno smo prišli do tega spoznanja, da samo število prispevkov ni popolno merilo, koliko časa nekdo posveti in se žrtvuje za forum, ampak je le del tega, kajti števec se premakne če samo "kljuneš" na forum, ali pa si vzameš za posamezen post tudi po 30, ali še več minut časa in irenakk in Ivčk sta prav gotovo med temi.

Še enkrat čestitke obema!!!

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”