Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pridelek razno - buče, krompir, paprike, čili ...
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Pridelek razno - buče, krompir, paprike, čili ...
(Prenos iz arhiva)
Menjam "viške" pridelka z njivice za druge pridelke in podobno.
Buče - ogromno različnih sort
Krompir - mešane sorte - ročno sajen, ročno obiran, neškropljen (omejena količina)
Paprike - razne rdeče (omejena količina)
Olivno olje - iz domačega oljčnega nasada (omejena količina)
Menjam za:
česen, fižol, med, jabolka, marmelado.. lahko tudi kako krmno žito in podobno.
Lokacija: pri Mokronogu - Dolenjska, včasih tudi Ljubljana in Koper ter povsod vmes.
Buče - ogromno različnih sort
Krompir - mešane sorte - ročno sajen, ročno obiran, neškropljen (omejena količina)
Paprike - razne rdeče (omejena količina)
Olivno olje - iz domačega oljčnega nasada (omejena količina)
Menjam za:
česen, fižol, med, jabolka, marmelado.. lahko tudi kako krmno žito in podobno.
Lokacija: pri Mokronogu - Dolenjska, včasih tudi Ljubljana in Koper ter povsod vmes.
-
- Prispevkov: 928
- Pridružen: Ne Jun 30, 2013 2:00 am