JESENSKO SREČANJE GARTLCA, Sinja Gorica, 5. oktober 2019

Odgovori
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Sicer pa - prelepi vtisi! Vse tako, da lepše ne bi moglo biti: družba, bogate menjave, hrana, vreme, darila s srečelova in darilo kar tako, ozimnica, kar nekaj informacij o vzgoji asimin na posebni legi ...
Pri hčerki so že pospravili buče v klet in poskusili asimino - prvič v življenju (joj, kaj zamujajo!).
Poštarske storitve opravljene - sem odpeljala vse k "naslovnici", preden sem sploh prišla domov. Pa za lon dobila še nekaj njenih pridelkov.
Še iz avta iztovorim Smile pa bo zaključen ta lepi dan._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Dragi moji pozdravljeni

Ura je 19.17.Ravnokar sem zaključila z "delom" saj sem vse znosila iz avta.
Ko sem prišla domov ob 16.50, sem vzela Neliko in sva šibali k bratrancu pokazat buče. Sem mislila, da mu bo zmešalo od navdušenja. Zabičal mi je, da moram pobrat seme, mu drugo leto vzgojiti sadike in bo on posadil in jaz bom od njegovega pridelka dobila po eno bučo. Z veseljem, sem mu rekla.

Potem smo narerdili obhod, Neli si je pa dala duška, saj je lahko brezskrbno letala naokoli. Čas je pa mineval, mi smo klepetali....in naenkrat je bila skoraj tema.

Jutri dopoldne imam zadolžitve pri gasilcih, popoldne pa ribanje zelja.

Pa da še rečem nekaj o dnevu. Nepopisno lepo sem se imela. Poleg dobre hrane, čudovitega peciva od Mil, krasnega vremena, smo bili vsi dobre volje.
Hvala organizatorjem Metki, Borutu in Biciklu.

Oooo Dašabina ti si pa s svojo pomočnico itak taglavna.

Hvala Tajana, Plamenka in Jan24 za buče, hvala za Asimino pri srečelovu, hvala za borovnico Ferdo 36.

predvsem pa hvala za klepete in res prijetno vzdušje.

Malo sem se razgovorila, pa upam, da ni nič hudega

lep pozdrav vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Andrej Banko je napisal/a:
Jaz sem pa že scumpral sladoled iz asimin ! Wink

Kako, napiši, prosim, da te posnemam.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Dolgo sem pričakovala to srečanje in se ga veselila. Lepo mi je bilo v vaši oz. v naši družbi. Hvala vsem, da sem lahko bila z vami. Domov sem odnesla za cel dan dela, rastlinice pa me bodo še dolgo let spominjale na današnji dan. Se vidimo spet.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

metuljc je napisal/a:
Andrej Banko je napisal/a:
Jaz sem pa že scumpral sladoled iz asimin ! Wink

Kako, napiši, prosim, da te posnemam.

Asimine sem zmiksal v multipraktiku in to potem vmešal v stepeno sladko smetano ter dal v zmrzovalnik.
No, v sadno kašo sem dodal še malo soka limete ter eno vrečko vanilijevega sladkorja.
To slednje se seveda lahko izpusti, bo vseeno dovolj sladko. Wink
Nič nisem tehtal ali meril, čisto po občutku ...
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Super je bilo in se podpisem na ze napisano. Hvala vsem za podarjeno in za dobro druzbo. Moje baterije so polne pozitivne energije danasnjega dne.

Ko pa sem prisla domov, sem najprej podkrbela za dobljene rastlinice in so ze v zemlji. Naj lepo rastejo. Dan pa sem zakljucila pri kolegici na pecenem kostanju.

Zelim vam prijetno jesensko nedeljo._________________CARPE DIEM
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tale naša druženja so res hrana za dušico. Kar se mene tiče, dogodek ne traja samo nekaj ur, ko smo v resnici skupaj, ampak že nekaj časa prej, ko se v pričakovanju druženja pogovarjamo, kaj kdo ima in kaj drugi rabi... ko razmišljam o darilcu... No, tu sem se ponovno prepozno spomnila, kaj bi bilo res tisto pravo darilo, ki bi ga želela podariti. (Si moram nekam zapisati za naslednjo priliko).... In potem, ko po toplem druženju doma sadim dobljene rastline ali se ukvarjam s shranjevanjem pridelkov.
Tako sem včeraj posadila dobljene rastline in skuhala en velik lonec rdeče pese. Danes bo šla v kozarce.

Velika hvala vsem, ki ste naredili tako lep dan._________________naredimo svet lepši
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Super je bilo - polno lepih trenutkov bo ostalo in s ponosom vsakega okrog sebe vabim v to toplo, srčno druščino Smile in verjamem, da bomo vztrajali naprej...

vedno pa me preseneti, da iz srečanj prinesen informacije, sadove, ki jih delim naprej in tudi druge okrog sebe razveselim Smile

hvaležna objemček na rožco_________________sonček je in .....
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Hvala vsem tudi z moje strani._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”