Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Chocolate Mini Bell paprika

crtj-admin
Site Admin

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
viktorh

Odgovor Napisal/-a viktorh »

Kaj naj rečem? Metuljc sem prosil, da mi jo pošlje...Nekaj posebnega po barvi, obliki....Zlagal pa bi se, da sem izločil kakšen specifičen okus. Tako kot ostale, mi bo tudi ta sorta popestrila barvitost in kozarci bodo še toliko bolj zanimivi...

Hvala Metuljc!_________________Viktorh
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Viktorh, barva je pa res enkratna. Očitno ima ime po barvi, ne pa - slučajno - po okusu. Bi pa bilo zanimivo, ne. Nikoli ne veš, če ne bo kdo kdaj tudi kaj takega vzgojil Surprised_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
sancy990

Odgovor Napisal/-a sancy990 »

Pozdravljeni!

Zanima me če je kaj pekoča ta paprika al ni nič. ne vem če bi dala v vrt kako sadiko al je bolj za v lonec.

hvala lp
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ni pekoča. Jaz sem jo posadila kar v lonec.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

tale mala letos pri meni edina normalno dela. Barva kot na sliki, lepo hrusta, sladka je in sočna._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

S sejanjem paprike nimam najboljših izkušenj, letos pa sem ugotovil, da imamo v službi odlične pogoje. Sejal sem le Mini Chocolate Bell in vsako seme je dalo rastlino. Dve sta ostali pri nas in lepo rasli in rodili. Tekom sezone so sicer paprike čedalje manjše. Zdaj tudi ne cveti več ...

Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Se strinjam, da so v službi odlični pogoji za vzgojo sadik. Wink
Odgovori