Klepet ob kavici v Šiški, 5. november 2019
-
Evo,
imam pripravljeno:
- črno redkev
- kolerabo
- repo s korenčkom
- miks zelja in ostale zelenjave
- korenček
Kozarci so odprti iz hladilnika. Ker sem zjutraj to nesla v avto, sem pozabila brisačke in vilice. Nekaj bo prinesla Cinija, ostale prosim za pomoč.
Pridem ob cca 16 uri, moram pa ob petih že na pot.
Irena
imam pripravljeno:
- črno redkev
- kolerabo
- repo s korenčkom
- miks zelja in ostale zelenjave
- korenček
Kozarci so odprti iz hladilnika. Ker sem zjutraj to nesla v avto, sem pozabila brisačke in vilice. Nekaj bo prinesla Cinija, ostale prosim za pomoč.
Pridem ob cca 16 uri, moram pa ob petih že na pot.
Irena
-
Ok, mislim, da bi za pokušanje lahko vsak prinesel vilico s sabo - vsaj tisti, ki pridemo od doma. Drugače bomo pa prosili za kakšno žličko.
Kot rečeno, za probat prinesem kisane papričice in kisane čilije in pa surove čili paprike.
Mislim, da bi dobro del kakšen košček kruha za presekat okuse..._________________naredimo svet lepši
Kot rečeno, za probat prinesem kisane papričice in kisane čilije in pa surove čili paprike.
Mislim, da bi dobro del kakšen košček kruha za presekat okuse..._________________naredimo svet lepši
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
brbr je napisal/a: |
Mislim, da bi dobro del kakšen košček kruha za presekat okuse... |
Kisančke bi res rada (p)o(s)kusila_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadjeNazadnje urejal/a lpmami 06 Nov 2019 00:30; skupaj popravljeno 1 krat
-
-
Sem doma. Čeprav nisem bila dolgo, vas je bilo lepo videt.
Paprike od Brbr so mi bile všeč. Veliko bolj okusne kot vložene v kis. Ne pretrde, ne mehke, ravno prave. Tako da naslednjo leto naredim tudi to.
Kruh in prigrizki okusni in so prav pasali k nam. Si moram večkrat privoščit, da se vidimo.
Irena
Paprike od Brbr so mi bile všeč. Veliko bolj okusne kot vložene v kis. Ne pretrde, ne mehke, ravno prave. Tako da naslednjo leto naredim tudi to.
Kruh in prigrizki okusni in so prav pasali k nam. Si moram večkrat privoščit, da se vidimo.
Irena
-
- Kraj: Domžale
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Krasno je bilo! Klepet, degustacija kruha in kislih vložnin in pa lokal je častil eno rundo. Presenetili so z zelo dobrim čajem, tigrov čaj ali kako se že imenuje. Tudi meni so bili korenčki najbolj všeč. Komaj čakam, da poskusim zelje. Jutri me čaka pa sajenje.
Bicikel, res škoda, da se ti je to zgodilo, upam, da bo steklo čimprej zamenjano. Se mi je zdelo, da ni bil dež kriv, ker ga je bilo manj od napovedanega.
Bicikel, res škoda, da se ti je to zgodilo, upam, da bo steklo čimprej zamenjano. Se mi je zdelo, da ni bil dež kriv, ker ga je bilo manj od napovedanega.
-
-
- Kraj: Rimske Toplice
Na mizi je ostalo dvoje pravih vilic, od jedilnega pribora. Kdor je lastnik (lastnica), naj ve, da ga čakajo pri meni.
Lastniki so se spet zamenjali, z njimi smo že navezali dobre stike. Tako, da, ime lokala se menja, Kavarna Lira, lastniki se menjajo, mi ostajamo (isti).
Naslednje srečanj bo na sam rojstni dan F. Prešerna, tik pred Miklavžem.
No, jasno, tudi vmesno bo, seveda, 19. novembra.
Prijetno je bilo, ja, kot vedno, precej glasno, ob polni mizi dobrot in pijače nam res ni nič manjkalo.
Lastniki so se spet zamenjali, z njimi smo že navezali dobre stike. Tako, da, ime lokala se menja, Kavarna Lira, lastniki se menjajo, mi ostajamo (isti).
Naslednje srečanj bo na sam rojstni dan F. Prešerna, tik pred Miklavžem.
No, jasno, tudi vmesno bo, seveda, 19. novembra.
Prijetno je bilo, ja, kot vedno, precej glasno, ob polni mizi dobrot in pijače nam res ni nič manjkalo.