Klepet ob kavici v Šiški, 5. november 2019

Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Kako so ure bežale! Nič čudnega: malo kasneje sem prišla, treba je bilo pokusiti kisančke (glasujem za cvetačo, ostalo pa tudi ne zaostaja dosti), narezati kruh, popiti čudovit čaj (Metuljc, saj boš poslala sliko, ne, da ga poskušam dobiti), pa seveda klepetati, zdaj z enim zdaj z drugim pa še počez._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

metuljc je napisal/a:

Lastniki so se spet zamenjali, z njimi smo že navezali dobre stike. Tako, da, ime lokala se menja, Kavarna Lira, lastniki se menjajo, mi ostajamo (isti).

A spet? Surprised

Vse je za nekaj prav: prejšnji so za uvod častili mini rogljičke, ti sedaj pa čaj Wink Laughing . Šalo na stran, vzdušje je bilo, kot vedno, toplo, domače, veselo. Pa še nasmejano in prijazno strežno osebje. Prijetno popoldne, ki ostane v spominu.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Nasmejana svetlolaska je lastnica fantek z rumenim balonom sincek in ja, seveda moški, ki je bil s fantkom, njen mož.
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Meni je bilo tudi prijetno.

Kisli shranki so zelo okusni. Brbr mix je po mojem okusu. Črna redkev od Irene je pa fenomentalna. Moram prebrat recept] in
s pomočjo narediti.

Ana[/img]
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Metuljc vilice so moje. Sinoči sem te klicala.....To se točno vidi, kako sem bila včeraj razštelana, kar je posledica vseh prijetnih doživetij.
Hvala ti
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Bilo je kratko in sladko... No, za nekatere tudi kislo v dobrem pomenu. Smile Se vidimo na vmesnem srečanju.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Ne samo sladko in kislo. Tudi pekoče ! Wink
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Lpmami, cvetača je bila v zelju. To je bila cca dve tretini zelja + vsa ostala zelenjava z vrta (korenček, glavnati ohrovt, paprika, brokoli). V repi pa je bila plast repe, plast korenčka - bi rekli pol pol.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tole je pa bilo eno produktivnejših klepetanj, se mi zdi... Vesela družba, ob pokušanju in ocenjevanju nove kolekcije ozimnice zima 2019/2020, zelo zanimiv čaj, ki nekam čudno vpliva name Confused, kup zanimivih pogovorov - kotek, kjer sem se zadrževala se je grel ob priejtnih pogovorih na temo živali. Skratka, za omizjem veselo, toplo, svetlo, zunaj tema in dež - popoln jesenski večer!

(O kisančkih bom razpredala v temi o fermenitranju)_________________naredimo svet lepši
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Prišel ob 20h, pa me je še vedno pričakal šopek nasmejanih obrazov.
Lepo, res lepo.
Vremenu je potrebno pokazati zobe. In ni ga boljšega od prijetno nasmejane družbe.

(ja, tudi jaz se sprašujem, kaj je bilo v tem čaju....)
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”