Organko
-
- Site Admin
- Prispevkov: 10774
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Organko
(Prenos iz arhiva)
-
- Prispevkov: 764
- Pridružen: So Mar 01, 2014 1:00 am
Če je kdo razmišljal o nakupu Organkota, je sedaj pravi čas. Znižani so 50%.
https://www.skaza.si/spletna-trgovina#sort-direction=desc;sort=recommended;categories=53%2C55%2C61
https://www.skaza.si/spletna-trgovina#sort-direction=desc;sort=recommended;categories=53%2C55%2C61
- muha
- Site Admin
- Prispevkov: 17487
- Pridružen: Ne Okt 27, 2024 7:08 pm
- Kraj: Medvode okolica
Super! Sama jih imam sicer že dovolj, a ne dvomim, da bo marsikomu prišlo prav. Imam 4 posode in je ravno prav, da mi pozimi ni treba nositi fermentirane vsebine v sneg. Samo na hladno jo postavim, pa lahko čaka tudi čez celo zimo.
Spomladi pa v eni naredim domač bokaši. Iz 8 kg otrobov pride ravno en poln tesno natlačen organko. Super mi je, ker je to posoda, ki se jo da res dobro zatesniti. Vsebina je nespremenjena tudi, ko sem jo odprla šele po enem letu.
In pa: popust je tudi na bokaši. Vsaj v tem primeru mi ČRNI PETEK ne gre na živce. Drugače ga imam že "poln kufer".
Spomladi pa v eni naredim domač bokaši. Iz 8 kg otrobov pride ravno en poln tesno natlačen organko. Super mi je, ker je to posoda, ki se jo da res dobro zatesniti. Vsebina je nespremenjena tudi, ko sem jo odprla šele po enem letu.
In pa: popust je tudi na bokaši. Vsaj v tem primeru mi ČRNI PETEK ne gre na živce. Drugače ga imam že "poln kufer".
- muha
- Site Admin
- Prispevkov: 17487
- Pridružen: Ne Okt 27, 2024 7:08 pm
- Kraj: Medvode okolica
Najprej si preberi par uvodnih stavkov
- tule, za bokaši iz kupljenih mikroorganizmov
in
- tule iz organizmov, ki jih nabereš doma v gozdu,
da boš že imela podlago za pogovor, drugače bo preveč informacij naenkrat.
Za bokaši je uporabna ena in druga varianta, s tem, da moraš fermentirane otrobe iz doma nabranih mikroorganizmov nujno posušiti, drugače po odprtju posode hitro splesnijo.
Kaj več pa na kavici ali v ustreznih temah, da se informacije ne porazgubijo na razne konce.
- tule, za bokaši iz kupljenih mikroorganizmov
in
- tule iz organizmov, ki jih nabereš doma v gozdu,
da boš že imela podlago za pogovor, drugače bo preveč informacij naenkrat.
Za bokaši je uporabna ena in druga varianta, s tem, da moraš fermentirane otrobe iz doma nabranih mikroorganizmov nujno posušiti, drugače po odprtju posode hitro splesnijo.
Kaj več pa na kavici ali v ustreznih temah, da se informacije ne porazgubijo na razne konce.