Ta "jutri" je za nami. Po enomesečnem premoru sem močno pogrešala našo vrtičkarsko družbo. Precej se nas je zbralo, bilo je pestro. Poleg klepeta povprek in počez dobim še seme ptujske rdeče čebule z navodili za pridelavo čebulčka in čebule iz iste setve, španski česen, fižol v zrnju, krasne kose lesa bodike, ki naj bi nekoč postali klekeljni, pralne oreške, zanimivo pecivo, ni da ni... Aja, pa dala sem se zapeljati katalogu od Bakerja in si izbrala seme za nekaj barvilnega Če bo kdo naročal pri Bakerju, se pridružim._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
SREČANJE ob kavici, torek, 4. februar (svečan) 2020
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
Tako pa smo koncno tudi midva prispela domov. Lepo je bilo po dveh mesecih prijetno poklepetati. Pot v Lj je bila z soncem obsijana, domov pa s presenecenjem. Ze na avtocesti nam je nekaj nagajal avtek, v Moljavi pa smo kar morali ustaviti in poklicati AMZS, da nas odpelje do Črnomlja. Pomembno je, da se je vse srecno koncalo. Zato bo vseeno dan ostal v lepem spominu._________________CARPE DIEM
-
Sicer sem bila na srečanju, opazila, da vas je bilo kar dosti, a kaj posebno se tokrat nisem ukvarjala z vami, ker so me povsem zaposlile škatle s semeni. Vse pohvale skrbnici in njenim palčkom, ki so se res potrudili in vse označili, posortirali in pripravili za nas - uporabnike (celo vrečke in kuli so dodali). Seveda gre pohvala tudi vsem, ki ste prispevali dragocenosti za Gartlcškatlo.
Tako, s semeni sem se preskrbela, klepetala bom pa drugič.
Ker včeraj nisem razdelila nobenega objema, vam zdajle pošiljam en močan objem in koš veselih misli za lep dan!_________________naredimo svet lepši
Tako, s semeni sem se preskrbela, klepetala bom pa drugič.
Ker včeraj nisem razdelila nobenega objema, vam zdajle pošiljam en močan objem in koš veselih misli za lep dan!_________________naredimo svet lepši
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
lpmami je napisal/a: |
Aja, pa dala sem se zapeljati katalogu od Bakerja in si izbrala seme za nekaj barvilnega Če bo kdo naročal pri Bakerju, se pridružim. |
Če bo kdaj kdo naročal, bi se tudi jaz pridružila.
Tudi jaz sem prišla po mesecu dni. Prijetno je bilo poklepetati. Tajana, hvala za juho, dobra ideja in zelo dobra juha je to! Pecivo tudi. Hvala tudi ostalim za semena, česen,...
Tajana, vesela sem, da sta srečno prišla domov!
-
Jaz malo kasnim z zahvalami, a so vseeno od srca. Hvala Muhi za čajote, Biciklu za čajote in česen, Tajani za pecivo. Urejene škatle s semeni, izbira velika.
Hvala Muhi, Plamenki, Bankotu in Brankecu za obljubljene sadike .
Metuljc, prosim pošlji mi dolžino, širino in višino torbe za semena .Hvala
Lep objem vsem
Vrtin 2_________________Objem, samo en objem .....
Hvala Muhi, Plamenki, Bankotu in Brankecu za obljubljene sadike .
Metuljc, prosim pošlji mi dolžino, širino in višino torbe za semena .Hvala
Lep objem vsem
Vrtin 2_________________Objem, samo en objem .....
-