Skupino Gartlc imamo tudi na Facebooku

stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Uboga Katrinca, pa tako je bila aktivna! Twisted Evil_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Bom naročil, da aktivirajo tudi stari forum. Včasih je vredno kaj pogledati tja.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Deluje tudi stari forum.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Super, pa se spet lahko "videvamo". Bicikel, lepo, da te imamo za prijatelja Wink .
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Če se bo kdo od vas, ki se še niste, prijavil v našo FB skupino, lepo prosim, naj odgovori na vprašanji, da bom vedela, kdo je in ga sprejela. Ali pa, če mi tu napiše na ZS, pod katerim imenom se prijavlja tam. V zadnjem času je bilo kar nekaj prijav, a brez odgovorjenih vprašanj. Doslej sem vsakemu napisala pojasnilo na ZS, zdaj se mi pa ne da več, ker je tega preveč in mi samo ZS predal.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Mene hudo moti, da na FB Gartlcu večinoma sploh ne vem, kateri član našega foruma Gartlc je določena oseba. Imaš prav, naj ima možnost prijave v FB skupino tisti, ki navede želene podatke._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Plamenka

LPmami, imam seznam, kdo je kdo, a ga seveda javno ne morem objaviti. Nekaj pa se jih je tam tudi predstavilo.

Nisem sprejemala takih, za katere ne vem, kdo so, a doslej sem vsakemu, ki se je prijavil, na ZS napisala, komu je namenjena ta skupina in ga povabila na forum, a večina sploh ni odgovorila.
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Nimam fb Very Happy in sem z veseljem med dinozavri, dokler boste pisali na forumu. Cuvajte se in ohranja je telesno kondicijo s prijetnimi deli v osami_________________Lp, Živa
Uporabniški avatar
Plamenka

Živa, skupino na FB imamo samo za primer, če bo forum spet kdaj nehal delovati za nekaj časa. Da imamo takrat stike.
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”