Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kupim sadike rumenih/črnih malin

crtj-admin
Site Admin

Kupim sadike rumenih/črnih malin

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Kupim ali za drugo sadno drevje zamenjam 10 sadik rumenih ali črnih malin._________________Iščem zanimive sadne vrste...
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

V tem času ti ne morem dati, lahko boš dobil jeseni (če bom še) črno malino in rumeno (pa ne 10, za vzorec)._________________Lp, Živa
živa

daniel, ti hočem poslati zs, pa mi ga vrne.?_________________Lp, Živa
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Ne vem v čemu bi lahko bil problem, ker nabiralnik ima le 41% zasedenost._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

živa: si naslov prejemnika napisala na roko, ali si kliknila v njegovi objavi na ZS? Namreč, ko pišemo na roko, hitro izgine kak presledek ali kaj podobnega.
živa

tako, kot naredim vedno, ampak mi da mene kot prejemnika. sem mislila, da ima Daniel blokado zs._________________Lp, Živa
živa

Daniel, sedaj bi moral dobiti. Pri kliku na zs pri tvojem odgovoru je sistem naredil prav._________________Lp, Živa
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

živa je napisal/a:
tako, kot naredim vedno, ampak mi da mene kot prejemnika. sem mislila, da ima Daniel blokado zs.

Nihče na našem forumu nima blokade ZS.
Odgovori