Dekameronski čvek - britje po moško

crtj-admin
Site Admin

Dekameronski čvek - britje po moško

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Dekameronski čvek Wink - britje po moško

Nekateri tako pravijo o britju z klasično britvijo, tako na preklop. Včeraj sem malo poskusil to tehniko, s skromnim rezultatom Rolling Eyes .

Me zanima, ali se med nami forumaši kdo brije na tak način?_________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ooo, spomini! V vsaki kmečki hiši je na bangarju (podboju) visel z žebljem pritrjen usnjen pas, na katerem so brusili britev. Z dolgimi potegi dol in gor. Nisem opazila, da bi jo kdo kdaj s čim drugim. Pri opazovanju moških, ki so se brili sem se naučila tudi prvih kletvic. Embarassed Wink
sonce

Odgovor Napisal/-a sonce »

Hahaha.....
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

bhuahahaha bhuahahaha , Muha!
Jaz sem se pa vedno čudila, zakaj se ata pri britju tako spakuje, pa je bil sicer zelo resen človek Confused
Pa tista žajfica, ki je plavala na vodi in ni potonila kot navadno (Oven) milo ..._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

muha je napisal/a:
Pri opazovanju moških, ki so se brili sem se naučila tudi prvih kletvic. Embarassed Wink

Ha, ha, Muha, moram reči da se pri prvem poskusu nisem porezal! No ja, po obrazu ne, sem pa neprevidno "handlal" okrog britvice in se porezal po roki. Ta vrag res iz človeka potegne kakšno kletvico Very Happy .
Vse ostalo, s pripravami vred pa sem delal precej volontersko ... Embarassed_________________mfranc
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

mfranc - enkrat so me tako obrili pri frizerju, pred 20. leti, ko sem rekel, da se moram enkrat pustiti drugemu obriti.
Bilo je nič posebnega, je pa res, da lahko britev postane nevarno orodje/orožje - in pod vtisom vsega na TV - mi je bilo kar neprijetno.
Predvidevam, da tega ne ponovim. Confused
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Odgovori

Vrni se na “Čvek”