Možnosti virtualnega srečevanja

Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Hehehe ... verjetno sem najmlajši tukaj, pa prvič slišim za tale "Zoom" !!! Laughing
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ne, ni, kste, 40 min. na srecanje ne, po preteku casa ga spet obnovis ....
metuljc

Andrej Banko je napisal/a:
Hehehe ... verjetno sem najmlajši tukaj, pa prvič slišim za tale "Zoom" !!! Laughing

Saj se hitro ucis...... jaz ga poznam in uporabljam 3 tedne al se manj.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Na Zoom sem se prijavila (na povabilo) prvič včeraj in gre po začetnem zatikanju brez problema. In na FreeConferenceCall,com tudi.
Pa menda so te konference po 19h precej obremenjene. Mi smo se na obeh dobivali ob 17h._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi mi bi se lahko dobili recimo ob 16:30 ali 17h.
metuljc

Ob 16.30 ali 17. je zame absolutno prezgodaj, imam, ali službene obveznosti ali sem na vrtu. Mislim, da bi bilo za večino, ko se začne temniti, recimo od 18.30 ali 19. ravno prav. Kdor mora poslušati novice takrat,..... Cool …..
Ne opažam, da bi po 19. bilo kaj težav z dostopom, sem skoraj vsak dan med 20 in 22. na zoomu, ko s kolegico tako delava na daljavo skupne reči.

Skratka, če ste za, malo raziščite zoom.us in postavimo eno srečanje v prihodnih dneh, poskusno.
Pa le napišite tukaj, če ste za. Wink
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Za. jaz, jaz!

Po mojih izkušnjah je zjutraj od 8-10 najmanj in zvečer 19-20 največ obremenitve. Posebej me meče venn v nedeljo zvečer.

Kdor nina kamere, se lahko vseeno pridruži, mikrofon in slušalke pa so obvezni. Lažje gre na računalniku kot na tulifonu.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

No, jaz vsekakor nimam časa zvečer poslušati kakršnihkoli novic Laughing , ampak okoli 19h takrat ponavadi zaključujemo s šolo na daljavo pri osnovnošolcu (prej pa dela sam). Srednješolec ima sicer popoldneve večinoma proste. Kasneje so pa še druge obveznosti. No kake 15-20 minut si bom sicer verjetno lahko vzela tudi takrat, saj sem navajena delati več stvari hkrati. Wink
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pa poskusimo.

Kamere sicer nimam, mikrofona tudi ne, slušalke pa, bom pa "stranska opazovalka".

Kaj pa, če imamo zvočnike, so slušalke sploh potrebne? Pri meni sicer to ne pride v poštev, ker se v isti sobi dosti gleda TV, mislim na tiste, ki se jim ni treba ozirati še na koga.
metuljc

Ne, zvočniki so dovolj. Imam le prenosnik z vgrajeno kamero in zvočniki in komuniciram brez težav.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”