Možnosti virtualnega srečevanja
-
- Kraj: Domžale
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Na Zoom sem se prijavila (na povabilo) prvič včeraj in gre po začetnem zatikanju brez problema. In na FreeConferenceCall,com tudi.
Pa menda so te konference po 19h precej obremenjene. Mi smo se na obeh dobivali ob 17h._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Pa menda so te konference po 19h precej obremenjene. Mi smo se na obeh dobivali ob 17h._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Rimske Toplice
Ob 16.30 ali 17. je zame absolutno prezgodaj, imam, ali službene obveznosti ali sem na vrtu. Mislim, da bi bilo za večino, ko se začne temniti, recimo od 18.30 ali 19. ravno prav. Kdor mora poslušati novice takrat,..... …..
Ne opažam, da bi po 19. bilo kaj težav z dostopom, sem skoraj vsak dan med 20 in 22. na zoomu, ko s kolegico tako delava na daljavo skupne reči.
Skratka, če ste za, malo raziščite zoom.us in postavimo eno srečanje v prihodnih dneh, poskusno.
Pa le napišite tukaj, če ste za.
Ne opažam, da bi po 19. bilo kaj težav z dostopom, sem skoraj vsak dan med 20 in 22. na zoomu, ko s kolegico tako delava na daljavo skupne reči.
Skratka, če ste za, malo raziščite zoom.us in postavimo eno srečanje v prihodnih dneh, poskusno.
Pa le napišite tukaj, če ste za.
-
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
No, jaz vsekakor nimam časa zvečer poslušati kakršnihkoli novic , ampak okoli 19h takrat ponavadi zaključujemo s šolo na daljavo pri osnovnošolcu (prej pa dela sam). Srednješolec ima sicer popoldneve večinoma proste. Kasneje so pa še druge obveznosti. No kake 15-20 minut si bom sicer verjetno lahko vzela tudi takrat, saj sem navajena delati več stvari hkrati.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica