Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2020
Moji paradižniki hočejo ven iz lončkov! 70% je takih kot spodnja dva, ostali pa bodo glih ta pravi okoli 15. maja. Verjetno sem glavnino prezgodaj sejala - odločila sem se za eksperiment, sejala sem jih v terminu za zimsko setev, torej okoli 15. februarja, pri tem, da so vzklili na toplem, ko sem jih prepikirala pa so šli na balkon (v prozorne škatle), kjer so seveda tudi čez noč. Očitno bom morala setev za tak način vzgoje v bodoče zakasniti za dva tedna.