VIRTUALNO SREČANJE - torek, 28. 4. 2020
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Kraj: Domžale
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Ana je napisal/a: |
Družba lep pozdrav, ni mi uspelo, da bi klepetala z vami. Na zaslonu sem vas videla in tudi slišala. Nisem pa vedela kje se lahko pridružim klepetu. Ana |
Ana, tudi mi smo te videli. Naslednjič poišči spodaj pod slikami udeležencev, čisto ob spodnjem robu ikono za "chat". Klikneš vanjo in se ti ob desnem robu odpre pogovorno okno, kjer lahko pišeš, če nimaš mikrofona. Da bi nas slišala moraš vključiti zvočnike pri PC, upam, da jih imaš. Če pa imaš oboje, zvočnik in mikrofon, samo preveri, če je vse vključeno.
Zanimivo je bilo, spet znam nekaj novega. No, čisto malo od te novosti, za mišjo dlako, toliko, da zadostuje za čvek. Recimo, da imajo moje slušalke vgrajen mikrofon.
-
Lepo vas je bilo videti, vsi ste čedalje mlajši. Pri meni je prišlo do preobremenitve in (začasno) crknjenega interneta, ker je bilo nujno ravno tačas odpret Netflix
Na vrtu in na okenskih policah imam veliko novosti. Z odvečnimi sadikami sem opremila komplet žlahto, sosede in znance, pač tiste, ki so blizu. V sadovnjaku so hruške žal pomrznile, sliv je povprečno, jabolk pa se obeta toliko, da me je kar strah... Še pred dvema letoma ni tako divje cvetelo kot letos.
Upam, da se kmalu vidimo tudi v živo. Če se odprejo gostinski lokali s terasami, bi bili lahko tudi zunaj?
Na vrtu in na okenskih policah imam veliko novosti. Z odvečnimi sadikami sem opremila komplet žlahto, sosede in znance, pač tiste, ki so blizu. V sadovnjaku so hruške žal pomrznile, sliv je povprečno, jabolk pa se obeta toliko, da me je kar strah... Še pred dvema letoma ni tako divje cvetelo kot letos.
Upam, da se kmalu vidimo tudi v živo. Če se odprejo gostinski lokali s terasami, bi bili lahko tudi zunaj?
-
- Kraj: Domžale