VIRTUALNO SREČANJE - torek, 28. 4. 2020

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

AB: nič bat, bova z metuljc vsem napisali potrdilo, da gre za službeni sestanek. A ne, metuljc? Wink Laughing Laughing

In hvala za organizacijo in gostiteljstvo. Very Happy

Samo, zame je 5. maj v živo kar prezgodaj, se ne bom uspela odtajati iz dosedanjega prisilnega dremeža.
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Ker skrbimo za samooskrbo s hrano (in rožami), je to povsem legitimen razlog za prihod na srečanje. Če koga ustavijo, naj razloži, da so kmetijske trgovine izropane in se mora s semeni in sadikami založiti pri kolegih in v Gartlc škatli. Wink

Ta razlog sploh ni izmišljen. Precej stvari manjka...
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Fajn je bilo....
se vidimo spet...tako ali pa v živo Smile_________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pišuka, tole zdaj izpade, kot da sem vam hotela vsiliti prav naš lokal Embarassed . Bom zelo vesela, če pridete, seveda, ampak hotela sem samo povedati, da se bomo zdaj menda spet lahko srečali, kjerkoli pač. Mogoče pomladansko srečanje z zamikom, službeni sestanek, team building, karkoli very happy .
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tako neučakani, da bi se 5. 5. dobili v živo, ne bomo. Najprej naj se stvari utečejo, pa večja skupina nas je in ne gre.
Sem pa ZA, če se stvari vse skupaj toliko umiri in ustali, da bo varno in izvedljivo, da se na junijskem rojstnem dnevu Gartlca dobimo pri Meloni, no v njenem lokalu oz. pred njim. Če ne, pa prestavimo ta dogodek za en mesec, saj bo vseeno veljala RD torta, kajne?

Do takrat pa virtualno, smo pravkar prišli na okus, pa še nadgraditi moramo naše znanje.

Je bilo pa včeraj prav luštno in nič preveč hrupno, prav presenetljivo, res smo strpni.

Skratka, ne damo se, a ne?

No, le povejmo, pogrešali smo nekatere in mislim, da jih bo treba malo dregniti pod rebrca. Wink
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Tehnika včasih zataji, a se probleme, ki se pokažejo, rešuje.

Ja, človek začne pogrešati vse tiste drobne kamenčke v mozaiku življenja, ki so morda na videz samoumevni, pa še kako pomembni.
Very Happy
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Melona je napisal/a:
Pišuka, tole zdaj izpade, kot da sem vam hotela vsiliti prav naš lokal Embarassed ..

Ma, kje! Mi smo zagrabili, ker nas firbec matra, kako je kaj pri tebi. Wink Smile Zakaj bi hodili nekam drugam, če se bomo pri tebi počutili bolj domače.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

A se vam je kaj kolcalo? Sem mislila na vas in obljubila sama sebi, da se do naslednjega računalniškega klepeta (če bo potreben) ustrezno opremim/usposobim._________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

brbr je napisal/a:
A se vam je kaj kolcalo? Sem mislila na vas in obljubila sama sebi, da se do naslednjega računalniškega klepeta (če bo potreben) ustrezno opremim/usposobim.

Brbr, seveda bo, kar 5. 5. ob 18.30 je napovedan. Večje skupine se v živo tako ali tako še ne bodo smele družiti.
Torej - veselo na delo, mimogrede bo dan D. Exclamation
vrtin2

Odgovor Napisal/-a vrtin2 »

Dragi Gartlčani, lepo vas je bilo spet videti in slišati, tudi za drugi virtualni klepet mi bo pomagal vnuk.
Nismo se postarale, le frizerji nas čakajo in topel objem ob pravem srečanju, upajmo, da se bo ta kronani virus kmalu poslovil.

Hvala vam za lepe pol urice
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”