Vodič: Nalaganje in vstavljanje slik v prispevek z Moj album

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Uporabniški avatar
Plamenka

Tole je vse, kar mi je uspelo. Pobrisala sem zadnjo črtico na 2. sliki, pa ni slika nič večja. Rolling Eyes

V albumu se pa še lovim. Eno sliko sem hotela zasukati, to gre, a kje potem tako sliko shranim, da obstane zasukana v albumu?

Mil in AB, sta v albumu izbrala majhno sliko, ne tiste povečane?
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Poskusil sem marsikaj: majhna slika direktno iz albuma, odprta posamezna slika, povečana slika.
Le v prvem primeru je možnost: "Kopiraj sliko". V nobenem primeru mi ni uspelo ...

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

AB: ne Kopiraj sliko, ampak Kopiraj mesto slike - pri tebi verjetno Image Address. Citiraj moj prispevek, da boš primerjal, kakšen je link pri tebi in kakšen je pri meni - moj ima veliko več številk.

Plamenka:
jaz sem ponovno poskusila, je lepo naložilo in po odstranitvi _ sliko tudi povečalo. Še poskušaj. Je pa tudi pri tebi manj številk v primerjavi z mojim linkom. AB ima en sklop številk, ti dva, jaz pa 3 . Pozorno preverita, da bosta kopirala pravi link.

Ni pa nujno, da se briše ravno zadnji _, poskusno sem pobrisala črko t tik za _ pa je ravno tako povečalo sliko.

Uporabniški avatar
Plamenka

Bom še poskušala.
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Andrej Banko je napisal/a:
[img]https://mojalbum.com/andrej-banko/sadje-in-zelenjava/foto/24913929[/img]

Meni očitno tudi to ne deluje. Niti kakšnega podčrtaja nikjer ne vidim ...

Sem ti hotela pomagati,vendar tvoj album je brez slik._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Andrej Banko

Moj album ni brez slik, ampak ni javen. Zato najbrž ne vidiš.
Sem dejansko še nekajkrat poskusil na načine, ki jih je opisala muha, pa še vedno ne uspe.
Klju temu, da sedaj kopiram deljšo povezavo ( s tremi sklopi številk ), brišem podčrtaje ... fotografija na forumu ni vidna. Samo povezava.

https://s0.mojalbum.com/17410940_18268333_24916326/sadje-in-zelenjava/lipa-v-sadovnjaku-10-5-2020_t.jpg
Andrej Banko

Sem zdaj dal album začasno na "javno".
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Andrej Banko je napisal/a:
Moj album ni brez slik, ampak ni javen. Zato najbrž ne vidiš.
Sem dejansko še nekajkrat poskusil na načine, ki jih je opisala muha, pa še vedno ne uspe.
Klju temu, da sedaj kopiram deljšo povezavo ( s tremi sklopi številk ), brišem podčrtaje ... fotografija na forumu ni vidna. Samo povezava.

Link sem uokvirila z ukazom Img =pokazala se je mala slika.

Nato sem v linku pobrisala zadnji _ = pokazala se je večja slika.

Daj tale moj prispevek v Citat, da boš videl, s čim in kako sem dopolnila linke.
Andrej Banko

Ojoj, saj res ... tukaj moraš še te "img" v oglatih oklepajih dodajti ročno spredaj in zadaj.
Saj zadnjič sem to že delal ( z napačnimi povezavami ), danes sem pa že pozabil, ker na oni drugi strani tega ni treba. Zgolj c/p.

No, ja ... očitno bo tudi tole čisto uporabno, ampak vseeno pa ostajam pri mnenju, da ni najbolj prijazno uporabnikom, predvsem na začetku.
Saj, ko končno ugotoviš, kaj in kako, potem gre. Lahko bi bilo pa bolj jasno ali pa vsaj kakšna navodila kje.

.
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”