Gartlc klepet - 3. virtualno srečanje, torek, 12. 5.

crtj-admin
Site Admin

Gartlc klepet - 3. virtualno srečanje, torek, 12. 5.

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tako, maj je še vedno, Ledeni možje in Zofka se niso izneverili, čeprav v milejši obliki, nas opominjajo, naj ne pozabimo na naravne ritme.

Taki časi so pač, jutri bo drugi torek v mesecu, čas za Gartlc klepet ob kavici v živo sicer ne bi bil, smo se pa prejšnji torek domenili, da se srečamo tzudi jutri.

Terase so sicer že en teden odprte, a za nas bi morala biti terasa veeeeeeeeelikaaaaaa, glede na trenutna določila. Čakamo na junij.

Ampak, se ne damo. Napovedujem torej 3. virtualno srečanje pod večer, da bo čas priti iz službe, z vrta, od koderkoli pač, kjer nas bodo obveznosti zadrževale.

Torej: TOREK, 12. 5. OB 18.30. Link ste dobili na prvem srečanju, kdor bi se nam pridružil, lahko informacije o prijavi dobi

Lokacija: ista kot prejšnjič, upam, da še imate LINK. Poslala vam ga je muha pred prvim ali drugim kofetkanjem na daljavo.

Veseli bomo, če se nam pridruži še kdo, ki ga prejšnjič ni bilo, le prijaviti se mora tukaj, do torka, nekje do 16. ure. Potem bo dobil, ali od muhe ali od mene, vabilo na srečanje, pa napotke, kako se spopasti z e-konferenčnim klicem, pa LINK do tega srečanja. Brez skrbi, zmogli boste, kot smo vsi ob prejšnjem srečanju, na katerega so prišli vsi, ki so se prijavili.

Pozdrav do srečanja v virtualnem svetu!
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Se nas je kar precej nabralo! Zdaj odkrivamo še prednosti tega "nadomestnega" srečevanja. Lahko si pokažemo več slik svojih rastlin, hitro kaj poiščemo na računalniku in pokažemo, lahko tudi pred kamero postavimo svoje rastline, še posebej sedaj še sorazmerno majhne sejance in sadikice. Pa kakšno "predavanje" v sliki in besedi bo možno izvesti, kar v kavarni nekako ne bi šlo.
Naslednji torek bodo predstavljeni Kraljevi botanični vrtovi Kew Gardens v Londonu._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Vesela sem, da vas je bilo veliko. Pa tudi, da je bilo prijetno in uspešno. Meni se namreč nekako ni izšlo, težave s kožo...

Lepo bodimo, Mil
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Smo dobili obvestilo o tvoji nezgodi. "Pocajtej se!"_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Zanimivo vas je bilo gledati in poslušati! Pozneje sem našel vklop kamere, po
koncu pa se ugotovil, da imam blokiran zvok. Upam, da bo prihodnjič vse v redu, še bolje pa bi bilo, če bi se dobili v živo.
Meloni pa želim, da čimprej sanira škodo._________________Narava vse povrne!
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Sem vesela, da sem poklepetala z vami, lepo je bilo.
Hvala organizatorjem.

Ana
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Sem mislila na vas, a prepozno prišla domov._________________naredimo svet lepši
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Ojej, jaz sem pa čisto pozabila na srečanje, sem imela delavca in sem bila zaposljena. Mi je sin prišel delat utico. Danes je že streha gor iz desk in parapropustne folije. Tako, da mi spodaj, ko ni nič, ne more zmakat, če bi deževalo Smile .
lep pozdrav in se vidimo v torek
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”